Webwinkel laten maken

Een webwinkel laten maken. Je hebt er als ondernemer vast wel eens aan gedacht. Maar wil je een goede webshop laten maken, dan zijn er bepaalde criteria waaraan de webwinkel moet voldoen. Je wil uiteindelijk dat de naamsbekendheid van de onderneming wordt vergroot. Dat je bij Google bovenaan de zoekresultaten komt. Bij Van Suilichem kun je daarom een webshop laten bouwen waarmee je niet alleen klanten trekt, maar ook klanten opnieuw terug laat komen!

 

Waarom een webshop laten bouwen?

Je kunt gerust je webwinkel laten maken door Van Suilichem. Met een klantenkring van meer dan 800 bedrijven en instellingen is er ruime ervaring met het ontwikkelen van de webshop die past bij jouw onderneming. Er wordt gewerkt volgens het principe dat elk bedrijf uniek is en dat elke webshop dat dus ook moet zijn. Niks geen standaard templates dus. Er wordt altijd maatwerk geleverd. Een webshop moet zich immers onderscheiden, zodat die hoger komt in de zoekresultaten van Google. Hoe hoger in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers. Bij Van Suilichem worden kleine en grote projecten gerealiseerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Maar ook een startende ondernemer of ZZP'er kan een webshop laten bouwen bij Van Suilichem. En omdat de nieuwe webshop direct aandacht moet krijgen, helpt Van Suilichem ook bij de online marketing. Denk bijvoorbeeld aan online campagnes via Facebook of Google Adwords.

 

 

Een webshop laten maken

Zonder een webwinkel loop je inkomsten mis en blijft je bekendheid beperkt. E-commerce wint nog altijd aan populariteit en dus is een webshop een belangrijk onderdeel en eigenlijk een verlengstuk van een bedrijf dat succesvol is. Het doel van een goede webshop is meer bekendheid en dus omzet voor een bedrijf. Bij een fysieke winkel wil je een mooie etalage en bij een online winkel is dat niet anders. Daarom is het design heel erg belangrijk. Van Suilichem vindt dat een webshop vertrouwen moet uitstralen. Dat beweegt klanten ertoe om ook iets te kopen. Daarnaast is een goede navigatie essentieel voor een succesvolle webshop. De klant moet zich eenvoudig kunnen bewegen door de digitale winkel. Zo wordt die winkelmand namelijk gevuld. En als de klant eenmaal iets gekocht heeft, dan zullen er meer bezoeken volgen.

 


Webwinkel laten maken?

Wil jij een webshop laten maken? Samen met Van Suilichem ga je kijken wat de mogelijkheden zijn. En vooral: wat jij als onderneming in gedachten hebt. Vooronderzoek is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. Hoe zit het met de gebruikers die je aan kunt spreken? En met de concurrentie? En welke zoekwoorden leveren de meeste hits op bij een zoekopdracht in Google. Elke webshop wordt volledig op maat gebouwd. En Van Suilichem levert geen lege webshop pagina af want de productpagina's worden ook gemaakt. De webshop wordt verder altijd geleverd met de benodigde betaalsystemen en beveiliging, zodat je de virtuele deuren vrijwel direct kunt openen. Wil je meer weten? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte via telefoonnummer: 0488 44 30 29 of email: info@suilichem.com