• home
  • klanten over ons

Klanten over ons

Wij streven naar een hoog serviceniveau en maken de verwachtingen van onze klanten graag waar. Wij zijn er daarom trots op dat een aantal opdrachtgevers, met naam en toenaam, hun positieve ervaringen met u willen delen. 

Hotel Black Pearl Reykjavik Bert Hol

Onze ervaring met van Suilichem is zeer positief, de korte lijnen en snelle actie’s maken het prettig om met hun samen te werken. Ze hebben voor ons een nieuwe website gebouwd voor ons hotel in IJsland en hebben al onze wensen in design en functionaliteit vervult. Het CMS systeem is eenvoudig om mee te werken en meertalig wat het voor meerdere mensen toegankelijk maakt. Ook de nazorg is goed, 1 telefoontje of email en het wordt geregeld.


Veenstra Vlechtbedrijf Nico Veenstra Jr.

Van Suilichem heeft onze website de professionele uitstraling gegeven waar wij al een tijd naar op zoek waren. Tijdens het gehele traject van introductie/kennismaken tot en met live gang was de begeleiding vanuit Van Suilichem uitstekend. De mogelijkheden om zelf de website te beheren en de te onderhouden zijn zeer gebruiksvriendelijk en daarbij is Van Suilichem altijd goed bereikbaar voor hulp. Met name de proactieve houding vanuit Van Suilichem wordt als zeer prettig ervaren. Van Suilichem blijft meedenken met de klant in het verder verbeteren van de website en dienstverlening. 


Van Lonkhuyzen Auto's Michiel van Stuyvenberg

Wij waren na bijna 10 jaar op zoek naar een andere uitstraling voor onze website waarbij we ook de mogelijkheid wilde hebben voor een mobiele versie. Toen van Suilichem Communicatie zich meldde waren we direct enthousiast. Nadat ze een opzet gemaakt hadden konden wij onze eigen ideeën en wensen kenbaar maken. Om zelf dingen aan te passen op de site hebben ze een heel gebruiksvriendelijk systeem waarbij alle wijzigen direct doorgevoerd worden. Ook als er iets niet door ons zelf aangepast kan worden, dan zorgt van Suilichem Communicatie dat ze het vaak dezelfde dag nog voor ons in orde maken. Wij zijn erg blij met de nieuwe verfrissende uitstraling van de site en krijgen regelmatig positieve reacties van onze klanten.


Uitzendgroep Werk! Jan Nellestijn

Wij doen al zo’n 5 jaar zaken met Van Suilichem Communicatie BV en hebben hier meerdere websites en printproducten laten ontwikkelen. Voor ons assurantiekantoor maar ook voor Uitzendgroep Werk. Van Suilichem werkt punctueel, komt met goede ideeën en biedt een concurrerende prijs. En dit niet alleen tijdens de bouw van de site, maar ook de nazorg is goed geregeld. Prima bedrijf, korte lijnen, snel antwoord.De website zijn makkelijk beheren via een cms en zien er professioneel uit.


Partytotaal & Betuwe Catering Greet Rijsemus

Onze ervaring met Van Suilichem Communicatie voert inmiddels al vele jaren terug. Telkens weten zij weer op deskundige wijze diverse professionele websites voor onze bedrijven te vervaardigen. Het meedenken in de ontwikkeling van de concepten, de implantatie van onze eigen ideeën en de hoge scoringsposities welke de websites “van” Van Suilichem weten te genereren in zoekmachine, stemmen ons uitermate tevreden!Wij danken de mensen van Van Suilichem voor hun goede prestaties en wensen collega ondernemers dezelfde ervaring toe!


BV Chronische Zorg Gelders Rivierenland Bertina Keuken - Hol

Eind 2011 was de website van de CHV Gelders Rivierenland aan vernieuwing toe, qua inrichting en uitstraling. Het was op dat moment een gecompliceerde website waarbij de huisartsen driemaal moesten inloggen. We wilden een site die vooral overzichtelijk was makkelijk toegankelijk voor de huisartsen. Al snel kwamen we bij van Suilichem Communicatie terecht en tot op heden hebben we daar geen spijt van gehad. Uitstekende service, meedenkend en korte lijntjes met als resultaat een prachtige website. Ook de service achteraf wordt door ons als erg prettig ervaren. Eén telefoontje en het team van van Suilichem Communicatie staat voor ons klaar!


Jansen Makelaars | HypotheekHuys Elst Marchel Hendriksen

Wij hebben een tweetal websites laten ontwikkelen door Van Suilichem Communicatie BV. Een voor onze makelaardij en de andere voor ons hypotheekhuys. Wij kunnn onze ervaringen met Van Suilichem samenvatten in drie pijlers: Maatwerk, professionaliteit en originaliteit. Het team van Van Suilichem is toegankelijk en plezierig om mee te werken. Ze staan klaar met raad en daad en komen na wat ze zeggen!


Borgers Auto Import Arnoud Borgers

Wij waren toe aan vernieuwing van onze website. Met name de uitstraling van de site moest aansluiten bij de kwalitatief zeer hoogwaardige auto’s welke wij op de site presenteren. Bij de bezoekers van onze site moet er een gevoel ontstaan van stijl, klasse en betrouwbaarheid. De presentatie van de auto’s met behulp van prachtige foto’s en duidelijke teksten alsmede impressie-foto’s middels bewegende beelden maken de site tot een zeer belangrijke, vaak eerste kennismaking met ons bedrijf. Ook is het voor ons belangrijk dat de dagelijkse wijzigingen snel en gebruikersvriendelijk zijn te realiseren en last but nog least, de goede bereikbaarheid van de helpdesk. Wij zijn er trots op dat er wekelijks complimenten binnen komen over de presentatie van ons bedrijf.


Damitech Technisch Groothandel Anton van Eck

Damitech BV is een groothandel in installatiemateriaal, cv- en elektrabenodigdheden. De loodgieter, installateur, hovenier en doe-het-zelver vinden bij Damitech in Kesteren wat ze nodig hebben.Om ook de digitale klant te kunnen bedienen hebben we van Suilichem communicatie uit Opheusden benaderd met de vraag een goede webshop te bouwen.Deze geeft ons nu volop mogelijkheden om eenvoudig producten op onze website te plaatsen en tegelijk ook vindbaar te zijn op Google. De contacten zijn kort, functioneel en persoonlijk. Wij raden deze mannen met kennis van het vak daarom ook graag bij u aan!


Europe Vans BV Rene Mackaay

Europe-Vans B.V. is een groothandel in gebruikte bedrijfswagens, wij verkopen deze in binnen en buitenland. Wij zijn een solide organisatie en hadden behoefte aan een website die dit uitstraalde. Van Suilichem heeft uitstekend naar onze wensen geluisterd en een website opgeleverd die wij zelfstandig kunnen vullen en wijzigen. Daarbij kunnen wij middels een wekelijkse mailing onze klanten actief benaderen. Wij kunnen van Suilichem Communicatie van harte aanbevelen.