Menu
Sluiten
Google Partner

Wat is MailChimp?

Binnen de internetmarketing is E-mailmarketing een ontzettend belangrijk onderdeel. Het is de manier om jouw klanten op de hoogte te houden van wat leeft binnen jouw bedrijf, aanbiedingen kenbaar te maken en acties op te zetten. MailChimp is een handige online applicatie die bij het opzetten en het beheer van deze campagnes van goudwaarde is. Zo houdt MailChimp de mailinglijst up-to-date en is het ook mogelijk de nieuwsbrieven die je hebt verstuurd te analyseren op impact en succes. Klinkt betrekkelijk simpel, maar in de realiteit is het dat niet. Een grote reden waarom het een goed idee is te kiezen voor een MailChimp specialist zit hem in de kracht van details. MailChimp laten beheren door een expert zoals Suilichem is het uiterste halen uit deze handige tool. Ons team helpt je graag op weg. Wist je trouwens dat je in onze kennisblog meer kunt lezen over tal van onderwerpen?

Mailchimp uitbesteden

Het leuke aan e-mail is het feit dat het zo ontzettend flexibel en meetbaar is. Alles aan jouw mailings kan aangepast worden aan de klant in kwestie en bovendien is het kinderspel om de effectiviteit van een campagne te meten. Op die manier leer je als bedrijf altijd weer een beetje bij en kan je gepersonaliseerde nieuwsbrieven en aanbiedingen sturen die op het profiel van de klant is afgestemd. De gouden graal van de conversie van lezer naar klant zeg maar. Ten slotte is het ook wel zo handig om mee te geven dat MailChimp integratie binnen jouw bestaande CRM en/of website gene enkel probleem is.

Wij regelen uw complete mailchimp campagne

Suilichem is een echte MailChimp specialist. Dat betekent dat MailChimp laten beheren door ons garant staat voor conversie verhogende templates en effectievere marketing. Wij maken op maat van elke klant een unieke e-mailtemplate die we desgewenst ook van de nodige inhoud zullen voorzien. Als MailChimp expert staan we vanzelfsprekend ook in voor de MailChimp integratie in jouw bestaande website. Om maar even een kleine greep te nemen uit de diensten die wij aanbieden als je kiest voor MailChimp laten beheren door Suilichem:

  • Het goed inrichten van jouw MailChimp account
  • Het opstellen van responsive e-mail templates
  • Contactlijsten samenvoegen en updaten
  • Formulieren inrichten
  • Advies van een echte MailChimp specialist
  • Ondersteuning bij jouw e-mail marketing
  • MailChimp integratie in jouw website of CRM

E-mail marketing is verre van dood en biedt nog altijd de ruimste mogelijkheden aan tal van ondernemers. Wil je daar echt het maximale uit halen? Neem dan met ons contact op via mail, telefoon, de formulieren op de site of desnoods een postduif. We helpen je graag verder. Voor Mailchimp maakt het niet uit of u een maatwerk webshop of bijvoorbeeld een Magento webshop of WooCommerce webshop heeft. 

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: