Menu
Sluiten
Google Partner

Website offerte

Op de vraag 'wat kost een website?', kunnen wij niet zo eenvoudig antwoorden. De kostprijs is immers afhankelijk van verschillende factoren. Een website offerte zal hier soelaas moeten bieden. Wat wij alvast wel kunnen doen? Kort aangeven welke factoren de kostprijs van jouw website zullen beïnvloeden.

Het doel van de website zal bijvoorbeeld een grote rol spelen. Is het doel enkel om een online visitekaartje af te leveren en foto's te tonen van het laatste personeelsfeestje? Dan zal dat uiteraard een stuk goedkoper zijn dan wanneer het doel is om producten online te verkopen. Wanneer er bij ons een website offerte wordt aangevraagd, dan vragen wij al snel meteen naar het doel van die website.

Verder zal ook de inhoud van de website een belangrijke rol spelen. Is het echt de bedoeling om de online markt te veroveren en moet er ook SEO-content worden geschreven? Dan zal ook dat het prijskaartje sterk doen toenemen. Lever je anderzijds zelf de content aan? Dan kan je natuurlijk fiks besparen.

De uitgebreidheid van de website zal misschien nog wel de grootste invloed hebben op de uiteindelijke afrekening. De informatie-architectuur van een website, zeker bij interne koppelingen, is van groot belang om de gebruikerservaring te optimaliseren, maar is bovendien ook heel arbeidsintensief. Een simpele website met enkele menu's is dan veel goedkoper dan een uitgebreide website boordevol pagina's die intern gekoppeld worden maar qua design van elkaar afwijken.

Samengevat: het uiteindelijk prijskaartje is afhankelijk van heel wat variabelen die al afhankelijk zijn van jouw persoonlijke voorkeuren. Vraag daarom steeds een aangepaste website offerte om een schatting te kunnen uitvoeren op maat van jouw wensen.

Webdesign offerte

De inhoud en het doel van jouw website is één zaak, uiteindelijk zal ook de uitstraling ervan een belangrijke rol innemen. Spreken we over design, dan spreken we over maatwerk. Hierbij moeten visuele ontwerpen aangemaakt worden op basis van grafische apparatuur. Als je de prijs wilt drukken kan je zelf schetsen aanleveren. In het ander geval kunnen wij, op basis van persoonlijke input, gerichte schetsvoorstellen doen. Uiteraard kruipt ook daar tijd en budget in. Hier geldt hetzelfde: het kostenplaatje zal afhankelijk zijn van jouw voorkeuren en daar kunnen wij dan ook enkel en alleen binnen een gerichte webdesign offerte op ingaan.


Ook jij kiest voor een praktische website met een stijlvol design? Laat budgetten jouw ambities niet afremmen. Geef jouw concrete plannen aan en vraag een vrijblijvende website offerte. Is het budget beperkt? Geef dat in alle eerlijkheid aan, dan kunnen wij onze diensten afstemmen in functie van het beschikbare budget. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende website of webdesign offerte en voor je het weet gaan we voor jou aan de slag.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: