Menu
Sluiten
Google Partner

Webshop laten maken?

Wil je een site laten maken, dan wil je geen eenheidsworst. Het bedrijf is uniek en de website moet dat ook zijn. Kies je voor Van Suilichem, dan kies je voor expertise en volg je meer dan 750 tevreden klanten die je voor gingen. Van Suilichem begrijpt dat een website of webshop laten maken vraagt om maatwerk. Daarbij staat jouw klant centraal. Je wil een gebruiksvriendelijke site die uitnodigend is qua design. Daarom maakt een grafisch ontwerper van Van Suilichem een exclusief ontwerp. Je wil natuurlijk een website die in de zoekresultaten van Google bovenaan staat, zodat het bezoekersaantal op de site omhoog gaat. Wil je een webshop aan de pagina toevoegen? Dan wil je dat de klant makkelijk alles kan vinden dankzij een heldere navigatie. Net als bij een fysieke winkel moet ook de webshop uitnodigen om iets te kopen. Die winkelmand moet gevuld. En dit alles binnen een budget dat je zelf bepaalt. Bij Van Suilichem kan het. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote multinational. Maar ook ZZP'ers en startende ondernemers kunnen bij Van Suilichem terecht voor een website of webshop. Heb je liever een Wordpress website? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Verder helpt Van Suilichem je met de promotie van de website of webshop, bijvoorbeeld via online campagnes op Facebook.

Site laten maken?

Wil jij een website of webshop laten maken? Het begint met een vrijblijvende offerte. Jij geeft aan wat je wil en Van Suilichem laat zien hoe dit gerealiseerd kan worden. Je krijgt een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen en feilloos aansluit bij het imago van het bedrijf. Om precies te achterhalen hoe een succesvolle website kan worden gebouwd, doet Van Suilichem uitgebreid vooronderzoek. Wat is de doelgroep van de onderneming en hoe is die het best te bereiken? Maar ook: wat doet de concurrentie? Waar blinkt die in uit en wat zijn de zwakke punten? Een ander belangrijk element van een effectieve website zijn sleutelwoorden. Hoe meer woorden op jouw website staan die mensen ook op Google invullen, hoe groter de kans dat ze jouw website of webshop straks vinden. Elke website of webshop wordt van A tot Z gebouwd. Van Suilichem ontwerpt de site maar vult die ook met teksten en fotografie als je dat wil. En bij een webshop hoef je niet zelf alle producten toe te voegen, dat doet Van Suilichem voor je. Verder is de webshop zo ingericht dat je vrijwel direct live kan gaan. Dus inclusief betaalmogelijkheden zodat je die niet meer door een ander hoeft te laten regelen. Wil je meer weten?

Neem dan snel contact op met Van Suilichem via telefoonnummer: 0488 44 30 29 of stuur een e-mail naar: info@suilichem.com

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: