Menu
Sluiten
Cor

Cor

  • Directie, intake en advies

Cor is oprichter en directeur van onze organisatie en al ruim 20 jaar actief als marketingspecialist waarvan 12,5 jaar als zelfstandig ondernemer. Naast het voeren van de dagelijkse leiding draait hij volop mee 'in het veld' als strategisch adviseur en projectbegeleider. 

Ben

Ben

  • Intake, advies, projectbegeleiding

Van intake tot oplevering en verder denkt Ben met onze klanten mee als marketeer, adviseur en aanspreekpunt. Z'n dagelijkse kick bestaat uit een mix van samenwerking en tevreden klanten. De lat wat hoger leggen en je doelstellingen behalen? Bel of mail Ben voor een afspraak op locatie of bij ons op de zaak. Samen met jou werkt hij aan een goed plan en de juiste aanpak. 

Bram

Bram

  • Hoofd development

Zit je met technische vraagstukken of complexe berekeningen, dan ben je bij Bram aan het juiste adres. Samen met jou bedenkt Bram functionele oplossingen die aansluiten bij de doelgroep van je website of webshop. Daarnaast is deze duizendpoot ook de technische vraagbaak binnen het bedrijf. Hoe groot of klein je vraag ook is, stuur gerust een e-mail  of bel en vraag naar Bram.

Ferry

Ferry

  • Webdeveloper

Ferry is met zijn schat aan ervaring de aangewezen persoon voor complexe datakoppelingen en e-commerce webshops. Door gestructureerd te werken en het overzicht te bewaren voorziet hij onze klanten van mooie maatwerkoplossingen. Heb je een online winkel en ben je toe aan 'the next level'? Dan is Ferry de programmeur die je verder kan helpen. 

Carel

Carel

  • Webdeveloper

Carel ontwikkelde als PHP-developer met 20 jaar ervaring een ongekend aantal websites. Inmiddels is hij het magische aantal van 1000 stuk ruimschoots gepasseerd. Daarnaast verzorgt Carel de complete e-mailmarketing voor een aantal van onze grote accounts. Self-made, open voor vernieuwing en altijd leergierig, dat is Carel ten voeten uit.

Maikey

Maikey

  • Webdeveloper

Maikey is onze perfectionist met een scherp oog voor detail. En dat zie je terug in zijn werk. Als jongste developer binnen ons bedrijf gaat hij geen complexe back-end uitdaging of databasekoppeling uit de weg. Naast zijn fulltime werkzaamheden als allround webdeveloper volgt hij een aanvullende studie Applied Sciences aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). 

Jeroen

Jeroen

  • SEO-specialist, Webdeveloper

Jeroen houdt van variatie. Hij is bijvoorbeeld Google gecertificeerd in SEO- en SEA-werkzaamheden. Daarnaast heeft Jeroen ruime kennis en ervaring met PHP maar ook met de bekende standaardpakketten als WordPress, Magento, Woocommerce en fotobewerking in Photoshop. Wel eens van Adobe Master Collection gehoord? Jeroen wel, en hij vertelt je er graag alles over.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar : maikey@suilichem.com