Menu
Sluiten
Google Partner
Cor

Cor

  • Directie, intake en advies

Cor is oprichter en directeur van onze organisatie en al ruim 25 jaar actief als marketingspecialist waarvan 15 jaar als zelfstandig ondernemer. Naast het voeren van de dagelijkse leiding draait hij volop mee 'in het veld' als strategisch adviseur en projectbegeleider. 

Ben

Ben

  • Intake, advies en projectbegeleiding, SEO & SEA

Van intake tot oplevering en verder denkt Ben met onze klanten mee als marketeer, adviseur, SEO en SEA campagnes en aanspreekpunt. De lat wat hoger leggen en je doelstellingen behalen? Bel of mail Ben voor een afspraak op locatie of bij ons op de zaak. Samen met jou werkt hij aan een goed plan en de juiste aanpak. 

Pim

Pim

  • Marketing en communicatie

Maak kennis met onze topper Pim. Pim is een van onze specialisten op de afdeling marketing en communicatie. Hij helpt u graag met opzetten van social media campagnes, SEO, SEA en diverse communicatievraagstukken. 

Peter

Peter

  • Hoofd development

Zit je met technische vraagstukken of complexe berekeningen, dan ben je bij Peter aan het juiste adres. Samen met jou bedenkt Peter functionele oplossingen die aansluiten bij de doelgroep van je website of webshop. Daarnaast is deze duizendpoot ook de technische vraagbaak binnen het bedrijf. Hoe groot of klein je vraag ook is, stuur gerust een e-mail of bel en vraag naar Peter.

Carel

Carel

  • Webdeveloper

Carel ontwikkelde als PHP-developer met 20 jaar ervaring een ongekend aantal websites. Inmiddels is hij het magische aantal van 1000 stuk ruimschoots gepasseerd. Daarnaast verzorgt Carel de complete e-mailmarketing voor een aantal van onze grote accounts. Self-made, open voor vernieuwing en altijd leergierig, dat is Carel ten voeten uit.

Wesley

Wesley

  • Webdeveloper

Wesley is de nieuwste aanwinst van ons bedrijf. Hij is dé specialist voor Wordpress en WooCommerce. Daarnaast is Wesley een uitstekende darter en voorzitter van de Dartbond. Met Wesley is dus elk project een schot in de roos!

Jeroen

Jeroen

  • SEO-specialist, Webdeveloper

Jeroen houdt van variatie. Hij is bijvoorbeeld Google gecertificeerd in SEO- en SEA-werkzaamheden. Daarnaast heeft Jeroen ruime kennis en ervaring met PHP maar ook met de bekende standaardpakketten als WordPress (Woocommerce) en fotobewerking in Photoshop. Wel eens van Adobe Master Collection gehoord? Jeroen wel, en hij vertelt je er graag alles over.

Jan

Jan

  • Freelance Grafisch vormgever/fotograaf

Jan is onze vaste grafisch vormgever. Hij maakt van elk maatwerk webdesign iets bijzonders, maar ook voor logo's, huisstijlen en meer is Jan onze man. Daarnaast komt hij graag bij je langs voor een fotorapportage en is hij een kei in fotobewerking. 

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: