Menu
Sluiten
Google Partner

Webdesign Kesteren

Meer dan 750 klanten gingen je voor. Ervaring genoeg dus. Van Suilichem begrijpt als bureau voor webdesign Kesteren waar het om draait bij een goede website. Het is het visitekaartje voor het bedrijf. De virtuele etalage. Dus moet een website of webshop gebruiksvriendelijk zijn. Hoe dat wordt bereikt? Bijvoorbeeld door middel van een nauwkeurige analyse. Het draait om de gebruiker. Wat wil die terugzien op de website? En waar zoekt de klant naar op Internet en hoe komt die vervolgens op jouw website uit? Maar ook: wat doet de concurrentie? Dit is waardevolle informatie die een website beter kan maken als het gaat om de vindbaarheid op Google. Hierbij gaat het om belangrijke 'key words' maar ook zeker om de kwaliteit van de website, zowel in tekst als beeld. En hoe hoger de website scoort in de zoekresultaten, hoe eerder de bezoeker jouw website aanklikt. En dus hoe meer klanten. Een belangrijk onderdeel daarvan is het design. Een aantrekkelijk design trekt klanten. Daarom maakt een grafisch ontwerper van Van Suilichem een exclusief ontwerp voor jouw bedrijfswebsite. Ook de inhoud van de website of webshop wordt ontworpen. Denk daarbij aan foto's, teksten en ook productpagina's. Van Suilichem creëert verder een optimale navigatie. Een bezoeker wil zich makkelijk door een pagina kunnen wegen. En het aanklikken van een product dat in de winkelwagen moet komen, moet simpel zijn. Dan zal de klant een bestelling doen en ook weer terug komen. En dat is uiteindelijk het doel: hoe langer de bezoeker op de website blijft, hoe groter de kans op een bestelling.

Kies voor Van Suilichem!

Vraag vandaag nog een offerte aan om erachter te komen wat een website of webshop laten maken kost bij bureau voor webdesign Kesteren Van Suilichem. Een offerte aanvragen is vrijblijvend dus je zit nergens direct en verplicht aan vast. Het begint bij jouw wensen binnen een budget dat je zelf aangeeft. Ben je een grote onderneming, dan kies je wellicht voor een customized website. Maar ben je een ZZP'er die net is begonnen? Dan is het budget wellicht kleiner. dat betekent niet dat de mogelijkheden ook beperkter resultaat leveren. Een website die is uitgevoerd op basis van Wordpress kan net zo effectief zijn om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Als bureau voor webdesign Kesteren neemt Van Suilichem grote en kleine projecten aan. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming?

Neem direct contact op. Stuur een e-mail naar: info@suilichem.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 0488 44 30 29.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: