Menu
Sluiten
Google Partner

SEO test of website analyse

Van Suilichem heeft ruime ervaring met het bouwen en optimaliseren van websites, met al meer dan 750 tevreden klanten die jou voorgingen. Of het nu gaat om een nieuwe website die volledig naar jouw wensen wordt gebouwd, of een bestaande website die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Essentieel is maatwerk, want geen bedrijf en dus ook geen website is hetzelfde. En het maakt daarbij niks uit of je net start of als bedrijf jaren ervaring hebt. Van Suilichem realiseert grote en kleine projecten. Of het nu gaat om een website testen voor een ZZP'er of een SEO test voor een bestaande website van een grote multinational.

Hoe werkt een website analyse?

Van Suilichem gelooft in optimaal ontzorgen. Dat betekent dat een website testen als doel heeft dat deze weer een effectief communicatiemiddel wordt richting de klant. Dat gebeurt op basis van zogenoemde 'quick wins'. Nu denk je misschien "Quick wins?" Dit zijn relatief makkelijke verbeteringen aan een website die met weinig inspanning kunnen worden gerealiseerd. En dat hoeft niet per se veel te kosten. Een website testen heeft te maken met het in kaart brengen van de gebruikers, de concurrentie en de bewoordingen op de website. Hoe meer sleutelwoorden op de website waar een klant op zou zoeken, hoe hoger de site in de zoekresultaten van Google komt. Maar dat is niet het enige. Want de zoekmachine bepaalt niet alleen op basis van zoekwoorden hoe hoog je komt in de zoekresultaten. Er wordt ook gekeken naar de locatie en zoekgeschiedenis van jouw potentiële klanten. Dankzij een strategisch plan dat helemaal is afgestemd op jouw onderneming, wordt de zoekmachineoptimalisatie verbeterd. Dat houdt overigens niet op bij verbeteringen aan de website. Ook social media speelt tegenwoordig een belangrijke rol bij het vergroten van de naamsbekendheid en vindbaarheid van een bedrijf. Hoe meer je actief bent op Twitter en Facebook, hoe meer potentiële klanten de website ook zullen bezoeken. En daar gaat het uiteindelijk om. Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij je website laten testen?

Neem dan direct contact op. Van Suilichem is bereikbaar op 0488 44 30 29. Je kunt ook een e-mail sturen naar: info@suilichem.com

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: