Online marketing strategie

Als er iemand zoekt op een bepaalde zoekterm wordt jouw advertentie weergegeven bovenaan de pagina. Wanneer er dan iemand op je site klikt, betaal je daar een bedrag voor. Je Google AdWords campagne beheren kun je doen door zelf te kiezen welk budget je hieraan spendeert waardoor je perfect je resultaten in het oog kunt houden. Als er meerdere adverteerders zijn bij hetzelfde trefwoord dan wordt jouw campagne daar direct bij geplaatst. Wij zorgen voor meer traffic naar uw website en uiteindelijk meer aanvragen, omzet en leads. 

Maandelijkse campagne en abbonnement

Je kunt zelf kiezen hoe je gaat adverteren op Google. Dit kan door zelf de zoektermen of trefwoorden in te stellen waarop je advertentie vertoond wordt. Dit is erg handig, want zo voorkom je dat je advertentie getoond wordt aan mensen die geen interesse hebben. Je kunt dit nog verder optimaliseren door een regio in te stellen. Als de zoeker dan het trefwoord en de locatie ingeeft dan kom jij zeker bovenaan de pagina terecht. Je kunt ook zelf een straal van je locatie instellen zodat enkel mensen binnen die aantal kilometer je advertentie kunnen zien. Hiermee kun je zeer doelgericht werken en je AdWords campagne beheren.

Online adverteren laten regelen

Door de specialist Google AdWords kun je kiezen om te adverteren op Google met verschillende advertenties waaronder display-advertenties, video-advertenties, zoek-advertenties en app-advertenties. Met display-advertenties kun je tekst en banneradvertenties weergeven op Gmail en meer dan twee miljoen websites en apps. U kunt overal getoond worden waar uw klanten zijn. Video-advertenties daarentegen zijn een soort van campagne die je zelf ook kunt opstarten en configureren zodat je bedrijf of website getoond wordt als reclame in een YouTube video. Hiermee kun je ook zeer doelgericht werken doormiddel van honderden verschillende categorieën van video's. Zoek-advertenties zijn de standaard advertenties die worden getoond bij zoekresultaten op de zoekmachine van Google. Tenslotte heeft de specialist Google Adwords ook app-advertenties, hiermee kun je met Google Adwords adverteren op duizenden applicaties binnen het Google-netwerk. Wij regelen uw Google shopping campagnes.

Betalen per klik

Als er iemand zoekt op een bepaalde zoekterm wordt jouw advertentie weergegeven bovenaan de pagina. Wanneer er dan iemand op je site klikt, betaal je daar een bedrag voor. Je Google AdWords campagne beheren kun je doen door zelf te kiezen welk budget je hieraan spendeert waardoor je perfect je resultaten in het oog kunt houden. Als er meerdere adverteerders zijn bij hetzelfde trefwoord dan wordt jouw campagne daar direct bij geplaatst. Wij helpen u helemaal op weg en desgewenst heeft u geen omkijken naar de campagne. Wij zorgen voor meer traffic naar uw website en uiteindelijk meer aanvragen, omzet en leads. Neem contact op met ons team.