Ontwikkeling van websites

Nieuwe en bestaande bedrijven hebben baat bij een goede website of webshop. Dit trekt bezoekers en vergroot de bekendheid. Het is het ultieme visitekaartje. Bij de ontwikkeling van websites of webshops telt ook mee hoe goed deze zijn te vinden in zoekmachines als Google. Hoe hoger in de zoekresultaten, hoe meer traffic.

Kies voor een ervaren website ontwikkelaar

Van Suilichem Online heeft een klantenkring van meer dan 800 bedrijven en instellingen en dus ruime ervaring in de ontwikkeling van webshops en websites. Geen bedrijf is hetzelfde en dus kan ook niet zomaar een standaard template worden gebruikt in de ontwikkeling van websites. Dit begrijpt Van Suilichem en dus wordt maatwerk geleverd. Zo is een website altijd onderscheidend en dit helpt bij de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Van Suilichem realiseert zowel kleine als grote projecten voor kleine en grote bedrijven, maar ook startende ondernemers en ZZP'ers. Dat gaat verder dan het ontwikkelen van websites en webshops. Ook bestaande websites en shops kunnen in veel gevallen geoptimaliseerd worden. Daarnaast is online marketing heel belangrijk, voor zowel bestaande als nieuwe websites. Van Suilichem zet daarom online campagnes op, bijvoorbeeld via Adwords van Google of via Facebook en Instagram. En naast de ontwikkeling van webshops en websites ontwikkelt Van Suilichem ook huisstijlen, brochures, borden, banners, nieuwsbrieven, autoreclame en verpakkingsmateriaal voor bedrijven. Wij besteden ook veel aandacht aan de vormgeving van uw website of webshop.

 

Ontwikkeling van websites

Het doel van een goede website is meer bekendheid en dus omzet voor een bedrijf. Van Suilichem kijkt goed naar de doelgroep die de website moet trekken. De website wordt compleet gebouwd, dus inclusief fotografie en copy. Je krijgt dus geen lege site aangeleverd. Naast maatwerk websites biedt Van Suilichem ook basis websites. Deze budget websites hebben een scherp tarief en zijn daarom een uitkomst voor bijvoorbeeld startende ondernemers of ZZP'ers. Van Suilichem kan deze websites bovendien bouwen en customizen op basis van Wordpress als dat de voorkeur heeft.

 

Ontwikkeling van webshops

Een goede webshop is van groot belang voor een ondernemer die iets te verkopen heeft. E-commerce wordt steeds populair en dus is de ontwikkeling van webshops een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Van Suilichem weet wat belangrijk is voor een webshop. Een webwinkel moet vertrouwen uitstralen. Dit heeft deels met design te maken. Daarnaast is navigatie van groot belang. Hoe eenvoudiger een klant zich door de digitale winkel kan bewegen, hoe meer kans dat er iets besteld wordt en dat een klant ook terugkomt.

 

Website of webshop laten maken

Wil jij een webshop of website laten maken? Van Suilichem gaat met je om tafel zodat jij jouw wensen kunt toelichten. Bij een webshop of website laten maken begint het met vooronderzoek. Hierbij wordt een gebruikers- en concurrentieanalyse gedaan, net als een zoekwoordenonderzoek. Zo kun je op de meest effectieve manier een website laten maken. Elke website wordt op maat gebouwd. Dat betekent een uniek ontwerp van de grafisch ontwerper van Van Suilichem. Bij een webshop laten maken zorgt Van Suilichem ervoor dat de de producten die in de webshop worden verkocht ook al zijn toegevoegd aan de webwinkel. Daarnaast wordt gezorgd voor de betaalsystemen en veilig afrekenen. Wil je een website of webshop laten maken?