SEO

Wij hoeven je niet uit te leggen hoe belangrijk de vindbaarheid in Google is. Waarschijnlijk heb je vooral de vraag hoe jouw bedrijf dit kan bereiken. Een uitstekende vindbaarheid bepaalt mede het succes van een website. Wij gaan je daarmee helpen. 

google-wand-443x1291

Search Engine Optimization

Je (nieuwe) website is immers de online etalage van je bedrijf. Het belangrijkste is dan ook meer bezoekers genereren. Maar goed, dat kost tijd, kennis en kunde. Gelukkig bieden wij jou de oplossing. Allereerst zijn alle sites van Van Suilichem Online geoptimaliseerd voor Google, al moet je daarmee wel aan de slag. 

 

knipsel1
knipsel-2

Optimale resultaten

SEO, de organische vindbaarheid in Google, heeft te maken met honderden verschillende factoren. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de website ‘SEO-proof’ is, maar wij gaan verder dan dat. Door maandelijks content te plaatsen zoals landingspagina's en blogs stijgt de relevantie van de desbetreffende webpagina. De manier van schrijven, afbeeldingen, linkbuilding, de structuur van de tekst en de juiste zoekwoorden zijn hierbij de belangrijkste elementen. Uiteraard gaat daar een uitgebreide zoekwoordenanalyse aan vooraf om de beste resultaten te behalen. Aangezien wij iedere maand nieuwe content plaatsen, bouwen we samen aan hogere posities in Google.

 

groepsfoto-04[1]

''Het inzetten van doelgerichte SEO zorgt voor opbouw van (domein) autoriteit in Google. Elke maand weer.''