Menu
Sluiten
Google Partner

E-commerce en het runnen van een digitale webshop zijn dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse economie. Want webshops zijn om meerdere redenen van cruciaal belang voor de hedendaagse ondernemers. Wat zijn zoal de vijf belangrijkste pre's van een goed functionerende digitale webshop?

  • Ondernemers die een webshop laten maken bereiken een veel grotere doelgroep. Een webshop komt de grootte van je klantenkring enorm ten goede.
  • Met een webshop heb je feitelijk geen eigen pand of showroom meer nodig, waardoor je enorm op huur- en energiekosten bespaart. Je kunt gewoon vanuit huis werken en hebt hooguit een opslagmagazijn nodig.
  • Je bent 24/7 open, wat goed is voor de verkoopcijfers.
  • Als je klanten een account laat aanmaken, zijn vervolgbestellingen heel eenvoudig. Slim is hier om aan klantenbinding te doen door klanten bij een volgende bestelling een kortingspercentage te geven.
  • Je assortiment kun je zo groot maken als je zelf wilt. Je hoeft ook niet alle producten op voorraad te hebben, want je kunt via leveranciers de aankopen naar de klant laten sturen.

Webshop laten maken?

Als je eenmaal de beslissing hebt genomen dat je online producten of diensten wilt gaan verkopen, moet je nog beslissen of je zelf een (standaard) webshop in elkaar zet, of dat je dit laat doen. Zelf een webshop maken is natuurlijk het voordeligst. Zo kun je voor kant en klaar online webshops kiezen en deze helemaal zelf inrichten en grafisch opmaken. Maar een website laten bouwen voor jouw online verkoop kun je als ondernemer beter overlaten aan ICT-experts, zo vinden wij. Daar zijn goede redenen voor te geven. Ten eerste is een webshop laten maken veel minder tijdrovend dan er zelf een ontwerpen. Met name als startende ondernemer kun je je tijd beter investeren in de opzet van je bedrijf, het vergroten van je klantenkring, de drukke administratieve rompslomp in de opstartfase en/of het de inkoop van voorraden. Een professioneel grafische ontwerpbureau in de ICT-sector kun je dan jouw website laten bouwen om de verkoop goed op gang te brengen. Uitbesteden scheelt je als ZZP'er of beginnend ondernemer zeeën van tijd en uiteindelijk ook bakken met geld. Want een tweede reden om te kiezen voor een webshop laten maken via uitbesteding, is dat het je uiteindelijk flink in de portemonnee gaat schelen door de tijd die je uitspaart. Je webshop is veel sneller klaar als je je verkoop website laten bouwen door een extern ICT-bedrijf. En daardoor kun je ook eerder beginnen met verkopen en dus eerder winst maken. Ten slotte kent een website developer alle ins en outs van SEO-optimalisatie. Dit houdt in dat jouw website hoog in de zoekmachines belandt als iemand zoekt op de producten die in jouw webshop verkocht worden. Dit is een natuurlijk een cruciaal onderdeel van je bedrijfsvoering en enorm belangrijk om hogere winsten te behalen.

Betrouwbare website developer

Neem nu contact op met Van Suilichem Communicatie B.V. Een webshop laten maken kunt u prima aan ons overlaten. Wij regelen alles van A tot Z voor je, zodat je met een fraai ontworpen en veilige webshop online goed vindbaar bent. Met betere verkoopcijfers als resultaat. Bezoek onze website en profiteer nu van onze voordelige expertise op maat.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: