Professionele website bij Van Suilichem Online

Als bedrijf wil je een website die er mooi uitziet en klanten trekt. Ben je benieuwd wat een professionele website laten maken kosten gaat? Vraag een vrijblijvende offerte bij Van Suilichem Online!

Kosten om een professionale website te laten maken

Benieuwd naar wat een professionele website laten maken gaat kosten? Dat hangt af van jouw wensen als ondernemer. Je kunt er in elk geval zeker van zijn dat Van Suilichem een website op maat voor je maakt. En ruim 800 bedrijven gingen je voor. Wat het budget ook is, het eindresultaat is altijd hetzelfde: een website die bezoekers trekt. Hoe meer bezoekers, hoe hoger het potentieel voor nieuwe klanten en dus een hogere omzet. Of je nu een startende ondernemer bent, een MKB'er of multinational, een website laten bouwen door Van Suilichem leidt ertoe dat de vindbaarheid op Google toeneemt.

 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is immers een essentieel fundament voor een succesvolle website of webshop. Zoekmachineoptimalisatie betekent dat de website goed te vinden is in Google. Dat hangt af van zogenoemde 'key words'. Die kun je toevoegen aan de website of de URL. Hoe specifieker deze woorden zijn, hoe makkelijker ze door Google opgepikt worden wanneer een bezoeker zoekt op Internet. Dit betekent dat de website hoger in de zoekresultaten komt en eerder wordt aangeklikt.

 

Website laten maken 

 

Wil je weten het kost om een Wordpress website te laten maken? Meestal zijn de Wordpress kosten wat lager dan die voor een hele website. Het handige van een Wordpress website is dat de gebruiksvriendelijkheid groot is. Een Wordpress website is handig voor startende ondernemers die nog niet zo'n groot budget hebben om een website compleet van begin tot eind te laten maken. Dankzij de simpele oplossingen van Wordpress kun je dus ook met weinig budget een website maken. En dankzij zogenaamde quick wins kun je een bestaande website of webshop aanpassen zodat die door bezoekers beter gevonden wordt met vrij goedkope oplossingen. Of je nu veel of weinig te besteden hebt, het gaat om jouw wensen als ondernemer. Daar gaat Van Suilichem mee aan de slag. Om te bepalen hoe de website eruit komt te zijn is analyse belangrijk.

 

Daarbij draait het om de bezoeker van de toekomstige website. Wat trekt klanten? Uiteraard het design. Daarom kan de grafisch ontwerper van Van Suilichem een uniek ontwerp maken. Dit ontwerp past bij jouw bedrijf en wat wil je uitstralen. Waar letten gebruikers op internet op wanneer ze zoeken naar het type producten en diensten dat jouw bedrijf biedt? Daarbij leer je ook van de concurrentie. Een goede website is gebruiksvriendelijk. Dus is de navigatie simpel. Een bezoeker moet makkelijk producten in zijn winkelmand kunnen leggen. Dat nodigt uit om ook echt een bestelling te plaatsen. En natuurlijk terug te keren naar de website. Van Suilichem werkt verder op basis van de 'one stop shop' gedachte. Wat dat betekent? Dat de website of webshop compleet gebouwd en gevuld wordt afgeleverd. Zodat je direct live kan gaan. En de kersverse website promoten? Dat kan zeker. Van Suilichem begrijpt de invloed van social media en met online campagnes op grote platformen als LinkedIn of Facebook krijg je direct de nodige aandacht. Wil je meer weten?