Vindbaarheid verbeteren

Een goede website is belangrijk om de klantbelevenis te stimuleren. Marketingtechnisch is er al heel wat onderzoek gedaan naar hoe een website moet ogen en hoe die eerste aanblik het verschil kan betekenen tussen een bezoeker die op het kruisje tikt of een bezoeker die jouw website ook verder zal verkennen. Websites die door Van Suilichem Online gemaakt worden, voldoen alvast aan de vereisten die hedendaagse bezoekers aan websites stellen. Een goede website heb je al? Dan is het natuurlijk een kunst om bezoekers ook effectief naar jouw website te lokken. Dat blijkt vaak een stuk ingewikkelder te zijn dan we durven denken.

Vindbaarheid website verbeteren

Onderzoek heeft aangetoond dat online gebruikers zelden verder kijken dan de eerste pagina op Google. Meer nog: bijna 20% van de gebruikers klikken enkel op het eerste zoekresultaat, 10% op het tweede en 7% op het derde. Het moet niet gezegd worden dat zij die niet in de top drie van de zoekresultaten staan, zelden bezocht worden. De kunst om bezoekers naar jouw website te 'lokken': hoger in Google staan. In de praktijk blijkt dat lang niet eenvoudig te zijn, maar een zoekmachine marketing bureau zoals Van Suilichem Online kan wonderen verrichten. Hoe we dat doen? Dankzij een grondige aanpak en een adequaat vooronderzoek:

  • We bestuderen het zoekgedrag van jouw klantsegment en spelen daarop in;
  • We optimaliseren jouw website om eenvoudiger door Google opgepikt te worden. Als wij vriendelijk zijn voor Google, dan is Google vriendelijk voor ons;
  • Op basis van het vooronderzoek selecteren we zoekwoorden en -combinaties en spelen we hierop in;
  • We houden ook rekening met het beschikbare budget en laten zoekwoorden waar de concurrentie té groot is desgevallend links liggen, zo streven we naar een optimaal resultaat voor ieder budget.


Hoe doen jullie dat?

De vindbaarheid van jouw website verbeteren, dat is vaak een werk van lange adem. Het dient te kaderen binnen een uitgekiemd marketingplan die specifieke doelstellingen en budgetten vooropstelt. Zo kan het bijvoorbeeld ook betaalde advertenties omvatten en kan het zelf uitgebreid worden naar Social Media Marketing. Welke techniek het best aangewezen is voor jouw website? Dan hangt in de praktijk sterk af van de doelstellingen en het klantsegment dat we wensen te bereiken. Zoekmachine marketing bureau Van Suilichem Online kiest dan ook steevast voor maatwerk.

 

Waarom?

Op het internet zijn er talloze semi-professionele handleidingen te vinden die jou vertellen hoe je hoger in Google kan komen. Echter: die handleidingen worden ook door jouw concurrenten gebruikt én zijn vaak al sterk verouderd.

Het algoritme dat door Google gebruikt wordt is hoe dan ook een groot geheim en wordt voortdurend aangepast. SEO-teksten om klanten te lokken, daar houdt Google niet van. De kunst: het met de nodige subtiliteit tóch klaarspelen. Daarom stelt een zoekmachine marketing bureau zich heel flexibel op en houden ze de laatste trends voortdurend in het oog. Door hierop in te spelen ben je jouw concurrenten dan ook voortdurend een stapje voor - niet onbelangrijk voor wie niet alleen dominant wil zijn in Google, maar ook gewoon binnen zijn marktsegment. Meer weten over onze diensten of een prijsofferte op maat van jouw noden?

Neem dan nu contact op met zoekmachine marketing bureau Van Suilichem Online.