Menu
Sluiten
Google Partner

Wat is WordPress

Simpel gezegd: WordPress is een systeem waarmee je eenvoudig een website kan onderhouden. Het omvat een besturingsplatform waarmee je makkelijk pagina's kan aanmaken of verwijderen, maar ook bijvoorbeeld berichten kan toevoegen in een eigen blog of nieuwsdienst. Door de vele plug-ins kan het snel gepersonaliseerd en aangepast worden, waardoor hoge ontwikkelingskosten meestal achterwege blijven.

Website laten maken WordPress

Het beheersysteem is in de eerste plaats gratis. Buiten de kosten voor de ontwikkeling en het maandelijks kostenplaatje voor de serverruimte, hoef je je verder dus geen zorgen te maken over oplopende licentiekosten. Die prijsbesparing laat zich trouwens voelen in alle aspecten van WordPress: gratis plug-ins, eenvoudig uit te breiden en handig om ook zelf enkele zaken te optimaliseren. Als het aankomt op een WordPress website laten maken, dan is er altijd wel een geschikte oplossing voor ieder budget. Dat maakt WordPress misschien net zo fijn.

Het kostenplaatje is uiteraard niet het enige voordeel van het systeem. Het is ook gewoon heel eenvoudig om te gebruiken. Eenmaal de ontwikkelaar alles voor jou heeft geoptimaliseerd, hoef je je eigenlijk geen zorgen meer te maken over het design en de opbouw zelf. Weet je niet hoe je iets moet toevoegen of aanpassen? Je kan ons natuurlijk altijd opnieuw contacteren, maar in het andere geval zijn er honderden handleidingen op het internet te vinden (ook in het Nederlands).

Wil je niet alleen scoren op vlak van design, maar ook in online zoekmachines? Dan is WordPress de ideale partner. Het hele systeem is geoptimaliseerd om goed samen te werken met zoekmachines als Google en heel eenvoudig gevonden te worden. Zo zijn er bijvoorbeeld plug-ins beschikbaar die je helpen bij het schrijven van goede SEO-teksten en die jou handige tips geven die kunnen helpen bij het behalen van een hogere score in Google. Meer weten over dergelijke teksten, of wens je een advies op maat van jouw Word Press website? Van Suilichem Communicatie B.V. legt uiteraard met alle plezier een en ander uit.

Wordpress: vakmanschap primeert

Wij van Van Suilichem Communicatie B.V. kennen WordPress door en door. Als beginnende gebruiker kan het allemaal ineens heel veel zijn. Vaak weet je wel wat je wilt, maar is het moeilijk omdat te vertalen in praktische toepassingen. Eens het over design gaat, dan loopt het vaak volledig mis. Een Wordpress website laten maken is vaak een beter idee. Onze professionele ontwikkelaars nemen alles van je over en bouwen jouw WordPress website op basis van jouw vereisten. Van responsive designs tot aangepaste plug-ins en een handig woordje uitleg om jou te helpen bij het eerste gebruik. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: