Menu
Sluiten
Google Partner

De prijs van een website

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. De prijs website laten maken is afhankelijk van wat je wensen zijn. Van Suilichem heeft een keur aan oplossingen waarmee je ook met een klein budget aanpassingen kunt doen die effect sorteren. Je kunt er in elk geval zeker van zijn dat je met Van Suilichem een boel ervaring inhuurt. Honderden klanten gingen je voor. En Van Suilichem realiseert projecten voor startende ondernemers, het MKB en grote bedrijven.

Een goede website is een verantwoorde investering

Benieuwd naar de prijs voor het laten maken van een website? Vraag een website offerte aan. Dan krijg je een goede indicatie. En je zit nergens aan vast. Wil je een website laten bouwen door Van Suilichem? Dan kun je rekenen op een strakke strategie. De eerste stap is vooronderzoek. Hierbij staat de gebruiker centraal. De website moet zo gebouwd worden dat die optimaal gebruiksvriendelijk is. Dat heeft te maken met zowel design als navigatie. Hoe makkelijker de bezoeker zich door de website kan verplaatsen, hoe beter. Er worden ook analyses gedaan voor een sterke zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO. Dat hangt samen met sleutelwoorden. Dit luister nauw want willekeurige sleutelwoorden op een website hebben geen effect wanneer je het zoekresultaat wil versterken. Maar het slim verwerken van sleutelwoorden maakt wel het verschil. Denk bijvoorbeeld aan de URL van de verschillende pagina's van de website. Als die de juiste 'key words' bevatten, dan wordt de website beter gevonden in Google. En daar gaat het natuurlijk om. Op basis van onderzoek en analyse gaat Van Suilichem voor je aan de slag. Het ontwerp van de grafisch ontwerper is compleet toegespitst op jouw onderneming. Wil je dat Van Suilichem ook de copy en fotografie verzorgt? Geen probleem.

Heb je liever een Wordpress webpagina? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij het marketing bureau Van Suilichem. Wat je ook kiest; je krijgt altijd een website die helemaal af is. En om die website direct in de schijnwerpers te zetten, kan Van Suilichem je helpen bij de promotie. Wil je de sociale media kanalen van jouw bedrijf sowieso eens onder de loep nemen en verbeteren? Vraag hulp van Van Suilichem, zodat jij een Facebook of Twitter pagina optimaal kan gebruiken. Wil jij een website laten bouwen? Vraag vandaag nog een offerte aan zodat je weet wat de mogelijkheden zijn.

Bel Van Suilichem op telefoonnummer: 0488 44 30 29. Liever mailen? Stuur een bericht naar: info@suilichem.com

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: