Video & animatie

Neem jouw doelgroep mee in je bedrijf door middel van een professionele video of animatie. De mogelijkheden zijn ongekend. Met een origineel script, scenario en de beste apparatuur brengen wij jouw bedrijf in beeld. Dit kan natuurlijk een uitgebreide rapportage zijn, maar wij zijn er ook voor korte vacaturevideo’s, tutorials, commercials en animaties. Bekijk de voorbeelden op deze pagina. 

video1

Jouw bedrijf in beeld

De vraag naar videocontent wordt steeds groter. Dit komt mede door de populariteit van video-platforms als Youtube en Vimeo. Ook de socials bieden steeds meer mogelijkheden om een video te casten. Voor sommige klanten zetten we daarnaast bijvoorbeeld ook ‘on demand’ TV in. We brengen de boodschap in kaart, schrijven een origineel script en verzorgen de productie op locatie, montage, voice-over en/of ondertiteling en desgewenst natuurlijk ook de publicatie via de gewenste kanalen.  

animatie

Animatie

Een animatie is zeer geschikt voor het uitleggen van een proces. Wanneer je een nieuw concept op de markt brengt, is het advies om te kiezen voor een animatie. Zo’n mini-tekenfilm is in de meeste gevallen informatief van aard. De animaties, teksten en voice-over zorgen voor een helder beeld van jouw merk, product of dienst. Zeer geschikt voor op je website en social media. 

Viande Durable

Duurzaam rundvlees uit Frankrijk. Dat is Viande Durable. Voor dit nieuwe merk maakten we het volledige communicatieplan. Voor deze videoproductie zijn we met een crew van zeven mensen afgereisd naar Zuid-Frankrijk. In vier dagen tijd hebben we een enorme hoeveelheid beelden opgenomen, gedeeltelijk met drones. Ook schreven we het script en verzorgden we de editing. 

VANcation Roadtrips

Jongeren die er opuit willen. Genieten van de vrijheid. Hoe bereik je deze doelgroep beter dan via een gave video? Naast de verhuurwebsite verzorgden we de volledig campagne van toiletreclame, flyeren op scholen en een video. Deze hebben we gelanceerd op YouTube, social media en 'on demand' TV. Een doorslaand succes. In het eerste half jaar verhuurde Vancation  twee maal zoveel busjes als verwacht. 

VANsharing

Het delen van een busje. Een prachtig concept. Duurzaam, milieuvriendelijk, voordelig en vooral heel erg handig. Hoe leg je dit uit aan de doelgroep? Juist, met een eenvoudige animatie waarbij de boodschap wordt teruggebracht naar de kern. Wij verzorgden het script, de graphics en de animaties. 

Animatie Viande Durable

Een uniek concept, maar best veel om uit te leggen. Wij maakten de animatie van Viande Durable waarin op eenvoudige wijze wordt uitgelegd hoe het concept werkt. Een goede balans tussen tekst, stem en beelden zorgt voor een prettige video om naar te kijken. Maar vooral een video die de kern van de boodschap stapsgewijs vertelt. Oordeel zelf. 

DailyCarwash

Met Daily Carwash heb je altijd een schone auto. Deze animatie vertelt niet alleen de uitleg van het concept, maar dient vooral als 'call to action': Sluit een abonnement af en was je auto onbeperkt voor een laag bedrag per maand. Een all in one video met uitleg over dit unieke concept. Alle graphics zijn door ons gemaakt op basis van de huisstijl van DailyCarwash en ook het script komt uit onze koker.