Maatschappelijk verantwoord, maar vooral heel dankbaar

Vanaf onze start - zo'n zeventien jaar geleden - steunen we locale verenigingen en initiatieven. Zo mogen diverse sportclubs ons tot hun sponsor rekenen. Maar ook ondersteunen we een aantal goede doelen. Soms financieel, soms door het beschikbaar stellen van onze diensten. Dat vinden wij belangrijk. 

waterlife-a

Stichting Gain

Betrokken, persoonlijk, actief en gepassioneerd, zo wil GAiN (Global Aid Network) zich inzetten voor gerechtigheid en voor een evenwichtigere wereld waarin minder armoede is. GAiN richt zich daarbij op (nood)hulp en wederopbouw.

de-schutse

De Schutse

De Schutse wil de zorg voor kinderen en ouderen laten plaatsvinden in een voor hen zo vertrouwd mogelijke omgeving. De Schutse wil eraan bijdragen dat er een goede integratie is van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving. 

gods-golden-acre

Gods Golden Acre

Gods Golden Acre houdt zich bezig met de zorg voor kinderen die als gevolg van aids of geweld wees zijn geworden of door hun ouders zijn verlaten. Door opvang binnen de stichting te regelen, kinderen naar school te laten gaan, te voeden en te kleden hebben de kinderen zicht op een betere toekomst.

buitenspeeltuin2

Stichting Jaimy

Stichting Jaimy voorziet de vijf kinderoncologische centra in Nederland en de kinderafdeling van het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem van geld en goederen. In het bijzonder speelgoed om het verblijf voor de patiëntjes wat minder zwaar te maken. Alle schenkingen vinden altijd plaats in overleg met artsen en pedagogisch personeel.

vv-dodewaard-2

VV Dodewaard

Voor VV Dodewaard ontwikkelden wij een speciale sponsor-app. Hiermee kan een sponsor online heel gemakkelijk een keuze maken tussen de verschillende sponsoropties van de vereniging. Ook de administrieve afwikkeling van de sponsorovereenkomst wordt hiermee in één keer geregeld.

mmmuziekfeest

MMMuziekfeest

Jaarlijks organiseert MMMuziekfeest een meezingfeest voor kinderen met een beperking uit de Betuwe. Tijdens een gezelllige middag gaan de kinderen uit hun dak op echte Hollandse meezingers. 

dodewaardse-ijsclub

Dodewaardse IJsclub

Van Suilichem Online is al sinds jaar en dag hoofdsponsor van de Dodewaardse IJsclub. Naast het leveren van de toegangsbewijzen voor leden, verzorgen wij ook de verkoop van de reclameborden. Dit is één van de belangrijkste inkomstenbronnen van de vereniging.

tc-de-rozenhof-2

TC de Rozenhof

De gezelligste tennisvereniging van de Betuwe. De Rozenhof heeft drie prachtige kunstgrasbanen, een gezellige bar en een terras dat direct aan de banen grenst. Tennisclub De Rozenhof heeft zo’n 200 leden die er met veel enthousiasme op slaan, smashen en serveren.

dfs

sv DFS en DFS Gym

SV DFS en SV DFS Gym zijn twee actieve Opheusdense verenigingen. Daarnaast sponsort Van Suilichem Online het beroemde boomkwekersteam.

rksv-driel

RKSV Driel

RKSV Driel is op 19 oktober 1945 opgericht. De kleuren van deze vereniging zijn een eerbetoon aan de Poolse parachutisten die in de tweede wereldoorlog in de Betuwe - en in het bijzonder in Driel - hebben gevochten voor de bevrijding van Nederland.

maud-de-wit-en-lotte-van-suilichem

Hockeyclub HCOB

De trainingen en de wedstijd warming-up door de MD3 van Hockeyclub HCOB (Elst) wordt gedaan in professionele trainingspakken. Samen met een aantal andere bedrijven sponsort van Suilichem Online deze teamkleding. Op de foto Lotte van Suilichem en Maud de Wit.

uchta

v.v. Uchta

Een maatschappelijk betrokken familievereniging, dat is wat v.v. Uchta wil zijn. Een goede sfeer waar prestaties uit voortkomen staat hierbij voorop. Niet het individu, maar het collectief staat centraal. Openheid, transparantie en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden die bijdragen aan plezier voor het hele gezin. 

tv-schuytgraaf-1-1024x704

TC Schuytgraaf

TV Schuytgraaf uit Arnhem is in juli 2009 opgericht. Inmiddels staat er een volwassen vereniging met acht verlichte smashcourt-tennisbanen waarop het gehele jaar getennist kan worden. Er is veel gezelligheid, er wordt veel gespeeld en er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

mtb-betuwe

MTB Betuwe

MTB Betuwe bestaat uit een groep fanatieke mountainbikers. In de weekenden wordt er getraind rondom Papendal en op de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de wintermaanden wordt er deelgenomen aan diverse evenementen in Gelderland en Brabant. Samen met een aantal andere Dodewaardse bedrijven sponsort van Suilichem Online de teamkleding.