Social media uitbesteden Gelderland

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner uit Gelderland om je social media diensten aan uit te besteden? Fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn een fullservice marketingbureau uit Gelderland, met alle kennis en ervaring op het gebied van online marketing. Bij ons kun je terecht voor het opstarten van je social media kanaal, maar ook voor een doordacht social media plan die de aandacht trekt van potentiële klanten ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Social-media-gelderland

Organische social media uitbesteden Gelderland

Met 10 miljoen+ dagelijkse gebruikers biedt social media enorm veel kansen voor jou als ondernemer. Deze potentiële klanten wil jij toch niet aan je neus voorbij laten gaan? Deze mensen kan je o.a. bereiken door inzet van organische social media berichten.

Organsiche social media berichten zijn berichten die zichtbaar zijn op social media zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Het up-to-date houden van je social media en het (wekelijks) bedenken van unieke content neemt veel tijd in beslag. Dit kan een reden zijn waarom je op zoek bent naar een partij in Gelderland om je social media aan uit te besteden. Met een team van creatieve en commerciële social media experts zorgen wij ervoor dat je klanten niet alleen bereikt worden, maar zich betrokken voelen bij je merk. 

social-media-uitbesteden

Social media advertenties uitbesteden Gelderland

Naast het uitbesteden van organische social media bestaat de mogelijkheid social media advertenties in te zetten. Uit onderzoek is gebleken dat nog maar 5% van je volgers je organische content te zien krijgt. Dit betekent dat je met een pagina van 10.000 volgers slechts 500 mensen bereikt. Het is dus onmisbaar om advertenties in te gaan zetten als je een groot publiek wilt bereiken. Wil je een nieuw publiek bereiken? Dan kan je helemaal niet meer om advertenties heen. Zonder advertenties is je bericht namelijk alleen zichtbaar bij je huidige doelgroep en eventueel hun vrienden als ze dit bericht delen op hun pagina. 

Door gebruik te maken van effectieve retarget campagnes zorgen wij ervoor dat je onder de aandacht blijft van de mensen die al eerder interactie hebben getoond. Door deze doelgroep op te sporen verhogen wij drastisch jouw conversie percentage. Dit opsporen doen wij niet met een FBI-team, maar met de Facebook-Pixel. Dit is een stukje code in de website die ervoor zorgt dat wij kunnen achterhalen wie jou website bezoeken en welke acties zij ondernemen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw social media campagne eindelijk winstgevend wordt. Voor het instellen van zo'n campagne is een een social media expert noodzakelijk. Heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak van social media uw winstgevend platform.