Menu
Sluiten
Google Partner

Onze klant

Denk hierbij aan de interieurbouw, metaalindustrie, scheepvaart, weg- en waterbouw en de automotive. Op innovatie en duurzaamheid gerichte ontwikkelingen en investeringen en kwaliteit- en productiviteitverhogende inspanningen hebben geresulteerd in ruime en goed uitgeruste werkplaatsen in een organisatie met een team van tachtig mensen.

Het project

De opdracht was om een nieuwe webshop te ontwikkelen die volledig is gekoppeld aan het bestaande CRM-pakket ‘Plan de Campagne’. Hierbij dienden bijna 50.000 artikelen, gesegmenteerd in 3600 categorieën, te worden geïmporteerd. Ruim 20.000 klantenaccounts moesten worden aangemaakt met voor elke type klant een eigen prijstabel. Daarnaast werd de bestaande website opgedeeld waarbij er een corporate website en een webshop werden opgetuigd. 

Functionaliteiten

De nieuwe webshop van Meeuwsen is zeer geavanceerd. Naast de XML-koppeling zijn er tal van functies ingebouwd zoals live-synchronisatie van voorraad en orders en fiattering- en facturatiemogelijkheden. Denk denk ook aan een zeer uitgebreide accountomgeving voor de klant met overzichten, bestellen uit historie, live search en nog veel meer. Met de nieuwste cachingmethodes is deze enorme website ook nog eens supersnel.

Naast de webshop hebben we ook de nieuwe corporate website ontwikkeld. Deze richt zich meer op de algemene presentatie van het bedrijf en op de andere diensten zoals plaatwerk, constructie, engineering en hydrauliek. Uiteraard is er een directe koppeling naar de webshop. De look and feel van beide websites sluiten vanzelfsprekend naadloos aan op de corporate huisstijl.

  • Volledig responsive
  • Ruim 50.000 artikelen
  • Tweeledige koppeling met CMR pakket
  • Uitgebreide klanten inlog
  • Zowel offerte als bestelsysteem
  • Betaling en facturatie online
  • Ruim 20.000 klantenaccounts

Wat er staat is letterlijk een ijzersterke webshop die zover als mogelijk is geautomatiseerd. Zeer gebruiksvriendelijk, snel en grafisch eigentijds. Een webshop en website waarmee Meeuwsen zeker weer jaren vooruit kan. Natuurlijk blijven we de techniek en functies doorontwikkelen om voor deze opdrachtgever de allerbeste resultaten te blijven behalen.


Bekijk hier het resultaat: www.metalservices.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: