Menu
Sluiten
Google Partner
  •  Liquid content
  •  

Liquid content

Het personaliseren van het aanbod is een groeiende trend in de online marketing. Door variabele (lees: liquid) content te gebruiken, ziet de ene bezoeker andere content op je website dan de andere bezoeker. Indien je dit slim aanpakt wordt de content relevanter voor de bezoeker in kwestie. En relevante content leidt, zoals je weet, tot conversie en klantwaardering. Simpel eigenlijk hè?

Afbeelding

Aanbod op maat

Door middel van zogenaamde tracking cookies wordt een bezoeker opgeslagen en ingedeeld in een bepaalde categorie. Wanneer je de categorieen vasstelt kun je vervolgens de content per categorie gaan aanpassen. Zo kun je op maat gemaakte banners laten zien of bepaalde content prominenter tonen. Let wel, liquid content is relevanter voor een shop met een breed assortiment dan een shop met slechts één artikel.

Afbeelding

Hoe werkt het?

Wil je meer weten over variabele content die is toegespitst op een bepaalde doelgroep? Neem dan contact met ons op. Wij hebben liquid content al voor diverse klanten toegepast.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: