Menu
Sluiten

Branding

Peggy-Sue kwam binnen met de wens om haar website te vernieuwen. Inmiddels heeft ze een nieuwe naam, logo, huisstijl en ja, ook website. Verder loopt er sinds kort een succesvolle offline marketingcampagne. Huisstijl als basis

De nieuwe naam en huisstijl vormen de basis voor een succesvolle website. We heb gekozen voor het symbool dat staat voor oneindigheid - het eindeloze gevecht tegen de verslaving. Normaal is dit symbool gesloten, maar nu is er een onderbreking in gemaakt. Dit symboliseert de doorbreking van de vicieuze cirkel. Het is een eigenzinnig teken dat in de toekomst alleen als beeld(merk) al herkenbaar zou moeten worden. 

De juiste tone of voice

De doelgroep bestaat enerzijds uit de verslaafde zelf, maar in veel gevallen zullen familie en vrienden een beroep doen op Peggy-Sue en haar team. Bij zo'n gevoelig onderwerp is een goede verhouding tussen het verstrekken objectieve informatie en het werven van nieuwe clienten erg belangrijk. Het gaat om delen van kennis en aanzetten tot actie. De juiste tone of voice, in tekst en beeld.

Het resultaat

De nieuwe website voldoet aan alle vooraf gestelde doelen. Een prachtige vormgeving, veel nuttige informatie en een duidelijke call-to-action. Veel vakgerichte content zorgt voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Ook offline loopt er een door ons voormgegeven campagne, o.a. in het vakblad 'LEF'. Het resultaat kan uiteindelijk alleen worden gemeten aan de mate van conversie: dagelijk komen er nieuwe aanvragen voor hulp binnen. 

  • Herpositionering Peggy-Sue als merk
  • Nieuwe naam en nieuw logo
  • Sfeer van rust en vertrouwen
  • Responsive website met gebruiksvriendelijk CMS
  • Offline marketing campagne
  • Optimalisatietraject (SEO)
  • Forse stijging online hulpverzoeken

Utopia

Ook op de landelijke televisie profileert Peggy-Sue Figueira zich als verslavingsdeskundige en interventionist. Zo treedt zij onder andere op in de langstlopende realityserie ooit in Nederland: Utopia.


Bekijk hier het resultaat: www.peggy-sue.com

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: