Menu
Sluiten
Google Partner

Laagdrempelig voor iedere school

Scholen zijn in tijden van bezuiniging altijd op zoek naar extra inkomsten. Maar er is een groot gebrek aan tijd. Het moet voor de school dus niet te veel werk zijn. Dat was dé grote uitdaging aan dit project. Het neerzetten van een gebruiksvriendelijk systeem dat scholen veel tijd bespaart zodat het meedoen laagdrempelig is. 

Creatief en eenvoudig

De allermooiste tekeningen van de schoolkinderen worden door Impress Unique op bijvoorbeeld een placemat of mok gedrukt. Vervolgens worden de artikelen klaargezet in de eigen persoonlijke webshop van het kind. In het dashboard van het systeem heeft de klant Impress Unique continu inzicht in de verkochte aantallen en de totale omzet. 

Duizenden minishops

De webshop van het kind draait op een subdomein. Omdat er wekelijks vele shops bij komen onstaan er duizenden minishops met unieke producten.


Succesvol

'In slechts twee uur haalden onze leerlingen €2.000,- op!' Twee uur? Eén voor het tekenen en één voor het uitdelen van de verkochte spulletjes. Met Impress Unique zetten scholen in heel Nederland op snelle en creatieve wijze een geldinzamelingsactie op.

  • Persoonlijke webshop per kind
  • Ondersteuning van school doelen
  • Maatwerk grafisch ontwerp
  • Maatwerk techniek en dashboard

Goede doelen

Het resultaat is dat scholen met dit systeem op een veel leukere manier geld in kunnen zamelen door het tekenen en uitdelen van verkochte spulletjes. Met de inkomsten worden doelen van de school ondersteund. Denk hierbij aan het opknappen van het speelplein of het vieren van een jubileum. 


Bekijk hier het resultaat: www.impressunique.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: