Menu
Sluiten
Google Partner

Prijs website laten maken 

Elk bedrijf is uniek en elke website moet dat ook zijn. Daarom gelooft Van Suilichem in maatwerk. En dit maatwerk bepaalt ook de website laten maken prijs. Heb je een groot budget, dan is er ruimte om een website of webshop te bouwen vanaf de basis. Dat begint bij een analyse. Wat dit precies betekent? Dat Van Suilichem in kaart brengt hoe jouw klant denkt. Waar zoekt die op in Google? Wanneer je dat weet, kun je de nieuwe website hierop afstemmen. Denk aan sleutelwoorden die de klant gebruikt in de zoektermen in Google die ook weer terugkomen op de website. Hierdoor wordt de vindbaarheid groter en komt de website hoger in de zoekresultaten. En zo stijgt het aantal bezoekers van de website. Verder is ook design en navigatie van belang. Hoe aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker de site, hoe langer de klant blijft en hoe groter de kans dat er iets wordt besteld.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar wat een website laten maken kosten gaat? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan krijg je een beeld van wat Van Suilichem voor je kan betekenen maar zit je nergens aan vast. Kies je als grote onderneming voor een website op maat, dan maakt de grafisch ontwerper van Van Suilichem een exclusief ontwerp. Dit vormt de basis van een website of webshop die verder wordt opgebouwd met foto's, tekst en productpagina's. Ook aan de betaalmogelijkheden wordt gedacht bij een webshop, dus je kunt direct de virtuele deuren openen van jouw online winkel. Van Suilichem is als webdesign bureau een 'one stop shop' en gelooft in optimaal ontzorgen. Je kunt dus op één plek terecht en weet precies waar je aan toe bent. Ook qua budget. En wanneer je wat minder te besteden hebt maar toch een succesvolle website wil, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Wordpress oplossingen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een groeiend bedrijf. Of wat dacht je van zogenoemde 'quick wins'; relatief simpele en niet al te dure toepassingen om een bestaande website aan de man te brengen. En wil je het bedrijf en de website in de schijnwerpers zetten op social media? Van Suilichem heeft veel ervaring met het opzetten van online marketing campagnes op bijvoorbeeld Facebook of via Google AdWords. Zo kun je de naamsbekendheid van het bedrijf extra vergroten. Ben je een ZZP'er of grote onderneming en wil je weten wat een website laten maken kosten gaat en wat Van Suilichem voor jou kan betekenen? Wacht niet langer en neem direct contact op. Ruim 750 tevreden klanten gingen je voor.

Je kunt Van Suilichem bereiken op telefoonnummer: 0488 44 30 29. Je kunt ook een email sturen naar: info@suilichem.com

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: