Menu
Sluiten
Google Partner

Het concept

Het concept om kaarten of mokken met een tekening van basisschoolleerlingen aan te bieden aan ouders, familie en vrienden bestaat al langer. Maar dat elke leerling zijn of haar eigen webshop ter beschikking krijgt is volledig nieuw. Wij ontwikkelden een vernuftige applicatie die hierin voorziet en waarbij ook nog eens geld wordt ingezameld voor een zelfgekozen goed doel.

Volledig geautomatiseerd

Deze applicatie is volledig op maat door ons ontwikkeld. Onze opdrachtgever heeft het volledig beheer en kan eenvoudig scholen aanmaken, leerlingen toevoegen en met een druk op de knop voor elke leerling een gepersonaliseerde webshop genereren op een eigen url. Inmiddels hebben al duizenden kinderen deelgenomen.

Stappen

Wanneer een school zich conformeert kan iedere leerling aan de slag met het maken van een tekening en het resultaat inleveren. Deze tekening wordt door Impress Unique gescand op basis waarvan een persoonlijke actieflyer en webpagina wordt gemaakt. De leerling kan via een slim mailsysteem zelf ouders, familie en vrienden uitnodigen om een bezoek aan de shop te brengen. Hier vindt je mokken, sleutelhangers, placemats, tassen en kaartjes met de tekening er op. Deze zijn vervolgens eenvoudig te bestellen.  

Voordelen

Dus nooit meer met geld over straat, real time-verkoopresultaat, geen overproductie en de bestpresterende leerling krijgt leuke presentjes.

  • Duizenden webshops centraal aangestuurd
  • Iedere leerling een eigen shop
  • Producten voorzien van eigen tekening
  • Realtime verkoopresultaat
  • Vrienden en kennissen makkelijk uitnodigen
  • Opbrengst voor zelfgekozen doel
  • Nooit meer met geld over straat
  • Geen overproductie
  • Creatieve betrokkenheid kinderen

Iedereen blij

Het resultaat is dat scholen met dit systeem op een veel leukere manier geld in kunnen zamelen. Met de inkomsten worden doelen van de school ondersteund. Denk hierbij aan het opknappen van het speelplein of het vieren van een jubileum. 


Bekijk hier het resultaat: www.impressunique.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: