Menu
Sluiten
Google Partner

Professionele website

Een website is zelden goed genoeg. Een professionele website laten maken, daar schuilt het belang. Waarom? Websitebezoekers geven een website slechts enkele seconden de tijd. Heel snel screenen ze de website en, indien die eerste indruk hen niet bevalt, drukken ze al even snel weer op het kruisje. Een professionele website laten maken heeft dan ook als grote voordeel dat er op die verzuchtingen en wensen van de gebruikers wordt ingespeeld. Niet allen door een aantrekkelijk design, maar ook gewoon door handige functionaliteiten die hun aandacht moeten vasthouden. Weet: eenmaal je de eerste indruk hebt weten te overleven, dan heb je al snel de definitieve aandacht van de bezoeker.

Zelfs wanneer je ervoor kiest om je niet op het online segment te richten, bijvoorbeeld omdat jouw diensten zich op erg lokaal niveau manifesteren, dan nog kan het aangewezen zijn om te investeren in een professionele website. Het is dan ook een handige manier om jezelf te profileren in een wereld waar we steeds sneller teruggrijpen naar digitale informatietools. Wie ben je, wat doe je en hoe ga je te werk? De kans dat je het in een willekeurig gesprekje op straat kan vertellen is stukken kleiner dan dat diezelfde personen het op jouw website zullen lezen

Kies je er wél voor om de online wereld rechtstreeks te veroveren? Dan is het belang van een professionele website des te groter. Nu moet je ook effectief de concurrentie aangaan met andere websites binnen jouw segment en zal je jouw website bijvoorbeeld moeten optimaliseren om hoger te scoren in Google. Gelukkig kan Van Suilichem Communicatie B.V. hier de nodige oplossingen bieden.

Kenmerken professionele website

Wanneer je kiest voor een professionele website, dan zal hij minimaal aan onderstaande tien kenmerken moeten voldoen. Weet alvast dat websites die gemaakt werden door Van Suilichem Communicatie B.V. hier niet alleen aan voldoen, maar bovendien ook telkens een stuk verder gaan. Maatwerk heet dat dan.

 

  • Een professioneel design die de aandacht weet te trekken
  • Responsive: werkende op verschillende toestellen
  • Aangepast aan jouw doelgroep;
  • Goed vindbaar in zoekmachines zoals Google;
  • Een snelle navigatie en snelle laadtijden;
  • Een gebruiksvriendelijke werking;
  • Een verbinding met Social Media;
  • Eenvoudig aanpasbaar om toekomstige ontwikkelingen handig te kunnen integreren;
  • Veilig voor hackers & saboteurs;
  • Storingvrij: jouw website moet perfect werken.


Onder de indruk van de kracht van een professionele website? Een professionele website laten maken? Goed idee. Van Suilichem Communicatie B.V. helpt je met alle plezier verder. Wij vertrekken steeds op basis van jouw doelen en doelgroep en bepalen samen met jou hoe jouw website zal ogen, werken en functioneren. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: