Menu
Sluiten
Google Partner

Veelzijdig

Een belangrijke eis van Tilleman was dat zowel de zakelijke als particuliere klant zich in de website moet herkennen. Daarnaast moesten alle bedrijfsonderdelen een plaatsje krijgen in de nieuwe site. En dat zijn er nogal wat. 

Diverse doelgroepen

Het functionele ontwerp is vertaald in beelden. In samenspraak met Tilleman zijn er keuzes gemaakt in de heading-navigatie. Daarnaast is er gekozen voor een slimme subnavigatie via het linkerkader. 

Functioneel ontwerp

Via de site is het ook mogelijk een virtuele tour van het showterrein te bekijken. Daarnaast is er een fotoreportage gemaakt. Omdat de machines van Tilleman doordeweeks volop in gebruik zijn is dit op zaterdag gebeurd.

Showterrein

Het resultaat mag er zijn. Een online presentatie die recht doet aan de veelzijdigheid van Tilleman. Na een bezoek aan de website hoeven particulieren en zakelijke klanten niet meer te twijfelen, Tilleman heeft voor elke klus een oplossing!

  • Functionele navigatie
  • Uniek design
  • Gebruiksvriendelijk CMS
  • Virtuele tour

Structuur

Het vaststellen van de juiste navigatiestructuur voor een nieuwe website is soms een hele puzzel. Gelukkig kun je terugvallen op onze ervaring. Samen met jou gaan we er rustig voor zitten en in overleg maken we keuzes. Zo komen we tot een goed resultaat voor jouw bezoekers. 


Bekijk hier het resultaat: www.tilleman-herveld.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: