Menu
Sluiten
Google Partner

De wereld van Tholu

Grootschalig, industrieel en oprukkend richting een toonaangevende partij in de Europa. Om deze uitstraling ook online te bereiken was er wel wat denkwerk vereist. Na enkele kennismakingsessies en een boeiende rondleiding in de wereld van Tholu in Ede werd het project opgestart.

Werken op hoogte

De kunst is in elk project het grote geheel te overzien. Soms zelfs letterlijk, zo heeft onze fotograaf ervaren. De schaalgrootte van Tholu is perfect gevangen in aansprekende beelden van het complete werkproces. 


Bron van informatie

Door het internationale karakter is de site uiteraard meertalig. Verder gebruiken klanten uit heel Europa de site om retourmeldingen te plaatsen. De procudere hieromtrent moest simpeler en duidelijker. Daarnaast moest de nieuwe website ook documentatie bieden in de vorm van een overzicht van producten, specificaties en downloads. 

Onderscheidend

Onderscheidend en aansprekend design waren voor Tholu belangrijke redenen om voor ons te kiezen. Geen standaard template, maar maatwerk met als uitganspunten strak, industrieel en grootschalig. Door de gemaakte beelden in de site te verwerken ontstaat precies de sfeer die Tholu voor ogen had. 

  • Industrieel en grootschalig
  • Vereenvoudigen retourprocedure
  • Productcatalogus en downloads
  • Online identiteit

Uitbreiding

Met de uitbreiding van 40.000m2 productieruimte groeit Tholu gestaag door. Wij hebben de indruk dat dit nog wel even doorgaat en werken graag samen met Tholu aan de verdere groei. 


Bekijk hier het resultaat: www.tholu.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Website: Van Suilichem Communicatie BV
URL: www.suilichem.com

Error number: 8
Error file: /home/suilichem/public_html/mvc/application/modules/custom/models/DbTables/CustomServiceCases.php
Error line: 164

Title: Undefined variable: max_case

Array
Website: Van Suilichem Communicatie BV
URL: www.suilichem.com

Error number: 8
Error file: /home/suilichem/public_html/mvc/application/modules/custom/models/DbTables/CustomServiceCases.php
Error line: 164

Title: Trying to get property of non-object

Array
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: