Menu
Sluiten
Google Partner

Het hele land als klant

De particuliere autokoper reist het hele land af voor een geschikte occasion. Veelal wordt er eerst volop georienteerd op portaalsites als Marktplaats en Autotrader. Vervolgens wordt de betrouwbaarheid en professionaliteit van een onderneming bijna letterlijk afgemeten aan de website van het autobedrijf. De succesvolle combinatie van beide zorgt uiteindelijk voor stijgende showroombezoeken.

Vanaf de basis

Het logo en de website dateerden al van de oprichting en sloten niet goed meer aan bij de gewenste uitstraling van de onderneming. Naast het maken van een nieuw logo was er ook behoefte aan kwalitatief beeldmateriaal. Het nieuwe logo en het beeldmateriaal diende vervolgens weer als basis voor de nieuwe website. Het aanbod van autobedrijven wordt overwegend mobiel bekeken en op de oude site was dit (te) lastig. De nieuwe moest voorzien worden van een koppeling met de database van VWE Automotive.

Werkwijze

Na goedkeuring van het logo en het maken van de fotoserie is de nieuwe huisstijl van Leendert van Steenis Auto's verwerkt in het webdesign. Extra aandacht is besteed aan het responsive design en aan de koppeling met het pakket van VWE Automotive. 

Functioneel design

Op de mobiele variant van de site worden de occassions overzichteljk weergegeven. Het is mogelijk snel te 'swipen' tussen foto's en een bezoeker kan direct op een occassion reageren. Door de koppeling tussen de website met het voorraadpakket van VWE Automotive, hoeven de occasions maar op een plaats ingevoerd te worden en is het aanbod altijd actueel op alle platformen.

  • Nieuw bedrijfslogo
  • Fotorapportage op locatie
  • Functioneel op mobiel
  • Koppeling met VWE Automotive

Klaar voor de toekomst

Na alle vernieuwingen is Leendert van Steenis Auto's recent verhuisd naar een groter en aansprekender pand. Met een aankleding in de nieuwe huisstijl en de nieuwe website, presenteert het bedrijf zich online en offline op aansprekende wijze. 


Bekijk hier het resultaat: www.leendertvansteenisautos.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: