Menu
Sluiten
Google Partner

Bundelen van krachten

De Green Spirit Group en de onderliggende parken draaien nu op 1 platform. Dat was voorheen anders. Elk park had zijn eigen website en ook de Green Spirit Group had een eigen corparate website. Na een grondige analyse zijn we samen met de klant tot de conclusie gekomen dat dit anders moest. Vanaf nu is er sprake van één krachtig platform waarop de onderliggende parken en de groep elkaar meer dan ooit  versterken. 

Effectieve marketing

Alle inspanningen en het SEO en SEA marketingbudget kunnen sinds de livegang door ons ingezet worden voor de complete groep. De eerste resultaten waren al direct meetbaar en merkbaar voor de parkmanagers. In de back-end (beheeromgeving van de site) is er sprake van verschillende autorisatie levels voor het hoofdkantoor en de parkmanagers. Zo kan iederen bij Green Spirit zijn eigen deel van de site effectief beheren.

Navigeren tussen de parken

Tijdens de analyse van de concurrenten viel ons op dat de grotere recreatiegroepen met meerdere parken allemaal moeite hebben om een heldere navigatie structuur in de site op te nemen. Er moet ook nogal wat verteld worden, maar onze overtuiging was dat dit veel beter kon. Er is veel aandacht geschonken aan de usability van de site in zowel de mobiele als desktop wireframes. De bezoeker kan hierdoor snel en gemakkelijk switchen tussen de parken. 

Blije Parkmanagers

Maar ook de verschillende doelgroepen moeten zich in de site herkennen. Van de koper van een chalet, tot mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte, tot de recreant die een nachtje komt kamperen. Wij leverden de websites op lokatie op bij de Parkmanagers. En dit leidde tot blije gezichten. Samen met de klant werken we verder aan de Green Spirit Groep.

  • Onderling versterkende werking van de parken
  • 1 marketing budget
  • Vriendelijk in beheer voor de Parkmanagers
  • Opvolging met een SEO en SEA traject
  • Heldere navigatie structuur
  • Maatwerk Green Spirit webdesign

Groene uitstraling

De site is voorzien van een rustige, duidelijke en groene uitstraling. De kernwaarden van de Green Spirit Groep (Rust, Ruimte, Recreatie) komen hierin tot uiting.


Bekijk hier het resultaat: www.greenspiritparken.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: