Menu
Sluiten
Google Partner

Leasecontracten op maat gesneden

Gijba hoefde niet overtuigd te worden van het voordeel van een maatwerk website. Juist wanneer een bedrijf zo persoonlijk opereert als Gijba is dertien in een dozijn geen optie. In de leasebranche is betrouwbaarheid het sleutelwoord, de complete presentatie moet dan ook rust en vertrouwen uitstralen.

Onderscheidende waarde

Tijdens diverse gesprekken zijn de kern- en onderscheidende waarden van Gijba vastgesteld. Waar staat het bedrijf voor? Waarin is het bedrijf onderscheidend? Al deze belangrijke kernwaarden moest goed doorvertaald worden in de diverse uitingen.

Het complete plaatje

Van logo tot e-mailfooter en van briefpapier tot aan tekstproductie en het webdesign. Alle uitingen van Gijba zijn uitgebreid aan bod gekomen.

Gijba heeft een onderscheidende maatwerksite gekregen. De headingfoto is bijvoorbeeld door onze vormgever op maat gemaakt op basis van persoonlijke voorkeuren van de klant.  Zo wordt een website echt eigen en dus echt Gijba. Gijba bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen die perfect aansluiten op de nieuwe uitstraling. 

  • Van logo tot e-mail footer
  • Persoonlijke uitstraling
  • Kernwaarden benadrukt
  • Redactie
  • Fotorapportage

Gedurende het project is er continu geschakeld tussen de klant, vormgever, redactie en techniek. Alles met als doel onderdelen goed op elkaar aan te laten sluiten. Hierdoor is het uiteindelijk doel van Gijba gerealiseerd.


Bekijk hier het resultaat: www.gijba.nl/

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: