Menu
Sluiten
Google Partner

Kansen in de transportsector

In de transportsector liggen online nog enorm veel kansen met een goede online strategie. Tijdens de intakegesprekken met Drost Transport en na gedegen vooronderzoek, groeide het enthousiasme bij de mensen van Drost om deze kansen met beide handen aan te grijpen.

Zoektermen

Drost Transport is in de loop der jaren uitgegoeid tot de grootste Oostenrijk-vervoerder van Nederland. Online was dit nog niet zichtbaar. Drost wilde naast een nieuwe site passend bij de uitstraling van de onderneming, ook goed gevonden worden op zoektermen die gerelateerd zijn aan transport van en naar Oostenrijk. 

De uitdaging bestond uit de ontwikkeling van een compleet nieuwe site vanaf de basis, te starten met het grafisch ontwerp. Daarnaast moest de site in de top 5 gaan presteren op de belangrijkste zoektermen zodat er meer conversie zou ontstaan. 

Ontwerp, techniek en content

Na het maken van het maatwerkontwerp voor Drost Transport is de site voorzien van krachtige techniek. Op alle kritische rankingfactoren is een enorme verbeterslag gemaakt. Daarnaast worden er voortdurend nieuws- en kennisartikelen toegevoegd die de vindbaarheid vergroten. 

  • Online bekendheid als Oostenrijk specialist
  • Fotorapportage op locatie
  • Verhoging relevante transport aanvragen
  • Vormgeving op maat

Transport aanvragen

Inmiddels scoort Drost Transport minimaal top 3-posities op alle vastgestelde zoektermen. Hierdoor is het aantal relevante transportaanvragen enorm gestegen. Dit succes heeft tot veel enthousiame bij de klant geleid. Inmiddels is ook de tweede site van Drost Transport gelanceerd, deze richt zich volledig op de Oostenrijkse doelgroep van Drost Transport.  


Bekijk hier het resultaat: www.drosttransport.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: