Menu
Sluiten
Google Partner

Online groei

Steeds meer boomkwekers zien het belang van een goede online strategie in. Dit geldt zowel voor kwekers die zich richten op particuliere afnemers in Nederland als de exporterende bedrijven. In een gebied vol kwekers heeft van Suilichem Communicatie een bijzondere binding met deze branche. 

Fris en groen

Een frisse en groene uitstraling, dat past bij De Blader Kroon en daar was het bedrijf naar op zoek. Bovendien wilde men meer aanvragen met de site genereren. De nieuwe site moest veel meer dan de oude recht doen aan de prachtige natuurlijke producten en daarnaast een duidelijke 'call-to-action' bevatten. 

Product centraal

Webdesign begint vaak bij goede beelden en daar hebben we voor gezorgd. Het sfeervolle design met de groene producten prominent in beeld en het responsive design maken het geheel af. 

Sterke punten

Elk bedrijf heeft ze en vaak is het voor het bedrijf zelf heel duidelijk. Maar weet de klant het ook? Het helder brengen van de boodschap draagt bij aan het succes van de onderneming, zoveel is zeker. De nieuwe site van De Blader Kroon helpt het bedrijf met het uitdragen van deze boodschap.

  • Natuurlijke uitstraling
  • Responsive design
  • Rapportage van de kwekerij
  • Conversie labels
  • Stijgende aanvragen

Positieve reacties

Direct na livegang heeft het bedrijf veel positieve reacties van klanten en collega-kwekers gekregen. Misschien een wel nog mooier compliment is de stijging van het aantal aanvragen ten opzichte van de oude site. 


Bekijk hier het resultaat: www.debladerkroon.nl/

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: