Menu
Sluiten
Google Partner

Altijd actueel

Naast het online aanbieden van verhuur- en verkoopartikelen wil Partytotaal snel en efficient kunnen werken. Het verhuursoftwarepakket biedt een actueel overzicht van artikelen, planning en voorraad. 

Tenten verhuur

Voor Partytotaal is het verhuren en plaatsen van grote tenten het belangrijkste bedrijfsonderdeel. Hier is in het webdesign dan ook extra aandacht aan besteed. Door gebruik te maken van een pakkend beeld met een trendy strectchtent is de gewenste sfeer neergezet.

Koppeling

De shop is voorzien van een koppeling met het verhuursoftwarepakket. Hierdoor worden artikelen, prijzen en afbeeldingen automatisch gesynchroniseerd. Vanuit de controlpanel van de shop kan heel eenvoudig een PDF-factuur gegenereerd worden.

Werken aan content

Maandelijks wordt er content toegevoegd. Denk hierbij aan relevante info voor de bezoeker maar ook aan het toevoegen van landingpagina's. De teksten worden door onze tekstschrijvers geschreven en ter goedkeuring voorgelegd aan de klant.

  • Koppeling met verhuursoftware
  • Geïntegreerde catalogus en shop
  • Stijging webshop orders

Voordelen

Een webshop met geïntegreerde catalogus inclusief gebruiksvriendelijk CMS, koppeling en zoekmachine-optimalisatie is voor veel bedrijven een uitkomst. Een goede presentatie van het assortiment en tijdsbesparend door slimme oplossingen. Iets voor uw bedrijf?


Bekijk hier het resultaat: www.partytotaal.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: