Menu
Sluiten
Google Partner

Clicks and bricks

Jewelz en More is klant van het eerste uur. De huidige webshop is inmiddels de vierde generatie. Naast deze eigentijdse webshops heeft Jewelz ook nog twee fysieke winkels, in Elst en Arnhem. De combinatie ‘clicks and bricks’ zorgt voor een succesvolle formule: online shoppen, maar met de service van een ‘gewone’ winkel.

De klantvraag

Het volledig design is in eigen huis vormgegeven. Zeker met een dergelijk product, waar het aankomt op presentatie en gevoel, is het design erg belangrijk. Tijdens het ontwikkelen van een dergelijke webshop werken we in overleg met onze opdrachtgever zoveel mogelijk pagina's grafisch uit. Pas wanneer alle designs zijn goedgekeurd, gaan we door naar de volgende fase. 

De uitdaging

Jewelz voert tal van bekende merken waaronder Noosa, Lott en Josh. In de loop der jaren zijn er steeds meer webshops bijgekomen. De shop moet continue worden blijven doorontwikkeld en gemonitord om de markpositie vast te houden en om verder uit te breiden. De shop is zeer gebruiksvriendelijk en volledig geoptimaliseerd voor Google. 


De oplossing

De webshop is ontwikkeld op basis van ons maatwerk-CMS en vormt een krachtig fundament voor alle functionaliteiten. Zo zijn bezorgkosten per regio (heel Europa) instelbaar, kunnen cadeaubonnen en verpakkingen worden besteld en verzilverd en zijn tal van filtermogelijkheden toegepast.

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Volledig geoptimaliseerd voor Google
  • Actief in heel Europa
  • Krachtig CMS
  • Maatwerk design
  • Ruim 10 jaar online actief
  • Klantenscore 4.3 van 5

Het resultaat

Er is veel aandacht besteed aan een optimale vindbaarheid. Zeker in een concurrerende markt luistent dit erg nauw. De website is niet alleen organisch geoptimaliseerd op de meeste belangrijke termen, ook wordt ingezet op een slim uitgedachte Adwords-campagne. Deze combinatie zorgt voor een doorlopende orderstroom.


Bekijk hier het resultaat: www.jewelzenmore.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: