Menu
Sluiten
Google Partner

HiP beauty en lifestyle

HiP Beauty en Lifestyle heeft meerdere eigen winkels. Daarnaast timmert het bedrijf aan de weg met een franchise formule. Met trendy producten en een enthousiast team voelt iedereen zich welkom bij HiP.

Data import

De webshop van HiP bestaat uit producten van tal van merken. Eén van de uitdagingen in dit project bestond uit importeren van alle data van alle leveranciers. Dit hele traject is door de klant HiP aan ons uitbesteed. Van het verzamelen van de data bij de verschillende bedrijven tot de uiteindelijke import. Zo konden wij de klant een complete gevulde webshop leveren.

Inzicht per vestiging

Zowel de eigen winkels van HiP als de franchisewinkels opereren in een eigen regio. Webshoporders worden gekoppeld en afgehandeld door de dichtstbijzijnde winkel. Het dashboard van de webshop biedt managementinfo over de totalen en de totalen per vestiging.

Cadeaubonnen

Een belangrijke bijkomende wens van HiP was (meer) inzicht in de uitstaande en ingeleverde cadeaubonnen. Deze bonnen kunnen zowel in de winkel als online verzilverd worden. In het CMS van de webshop worden de unieke codes gegenereerd en wordt ook de complete registratie van de bonnen bijgehouden.

  • Geautomatiseerde data import
  • Managemt info per vestiging
  • Genereren cadeaubonnen

HiP beauty en lifestyle

De nieuwe shop van HiP is inmiddels een zinvolle aanvulling op de fysieke winkels gebleken. In de winkels wordt de shop getoond op grote zuilen. Naast een groep klanten die online bestelt, merkt HiP dat een groeiende groep klanten zich in de nieuwe shop orienteert en de winkel binnenkomt voor een gerichte aankoop.


Bekijk hier het resultaat: www.ikbenhip.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: