Menu
Sluiten
Google Partner

Kwaliteit en ambacht

Bor staat voor kwaliteit en ambacht en ook online wil de onderneming dit uitstralen. De shop biedt gemak voor zowel particulieren als bedrijven. Van het bestellen van een bbq voor de hele familie tot en met een order van broodjes voor een complete bedrijfslunch. Het kan allemaal. 

Seizoenen

Het aankoopgedrag bij Bor Catering is sterk seizoensafhankelijk. In de shop wordt dan ook per seizoen de indeling herzien. Bij deze klant is er veel gebruik gemaakt van A/B-testen. Hiermee kan de conversie binnen een webshop aantoonbaar worden verbeterd. Ook worden de verschillende Adwords-campagnes seizoensmatig ingezet.

Upselling en meer service voor de klant

Bij een bbq of buffet zijn vaak veel extra artikelen benodigd. Denk hierbij aan een complete tapinstallatie, maar ook aan bijvoorbeeld extra stokbrood of salade. De functionaliteit van de shop is hier volledig op ingericht.

Bezorgkosten

Bor bezorgt gratis in de regio. Daarbuiten worden kosten berekend. Deze worden automatisch berekend door een slimme tool in de winkelwagen op basis van kilometers en besteding. Daarnaast kan de klant zelf in het CMS aanpassingen doorvoeren. 

  • Dynamisch in te richten webshop
  • Hoger conversieratio door A/B testen
  • Google Adwords (SEA) campagnes per seizoen
  • Orderverwerking en afhandeling via het CMS

Order afhandeling

Webshoporders rollen bij deze klant fysiek uit de printer in de keuken. Dit is het startsein om de order te verwerken. Ook de afhandeling verloopt via het CMS. Van een compleet dashboard van orders tot de uiteindelijke facturatie en het verzoek om een beoordeling door de klant. 


Bekijk hier het resultaat: www.borcatering.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: