Menu
Sluiten
Google Partner

Druk op de knop

Van IJmeren maakt gebruik van het softwarepakket van de marktleider in boomkwekerij-software. Geen onbekende voor ons, wij hebben al meerdere projecten met deze partij succesvol doorlopen. Van IJmeren kan letterlijk met een een druk op de knop het assortiment synchroniseren. Belangrijk, want levering met kale wortel, kluit of container zijn sterk seizoensafhankelijk. Daarnaast is de shop altijd up-to-date met betrekking tot maatvarianten als stamdikte en stamhoogte. 

Succesvol

Sinds de livegang eind 2016 is een spectaculaire groei ingezet. Dit keer niet alleen van de bomen, maar ook in online orders. Daarnaast wordt er volop georienteerd in de webshopcatalogus en is ook het bezoek aan de kwekerij gestegen. In de piekperiode leidde dit zelfs tot een tekort aan parkeerplaatsen bij de kwekerij. Concreet is er sprake van een verdubbeling van het aantal organische en betaalde bezoekers van de webshop.

Online marketing

Vanaf de livegang is een intensief SEO- en SEA-traject ingezet. Maandelijks wordt er gewerkt aan de shop in de vorm van content en technische optimalisatie. Daarnaast draait er een Google Adwords-campagne. Continu wordt er in nauwe samenspraak met de klant gewerkt aan verdere groei online.

De juiste tools

Van IJmeren is een mooi voorbeeld van een klant waar veel tools voor worden ingezet. Facebookmarketing, e-mailmarketing, Google Adwords en Google Shopping, copywriting, heatmapping, caching en linkbuilding.

  • Functioneel design
  • Intensieve SEO en SEO campagne
  • Slimme zoekfunctie op Nederlandse en Latijnse naam
  • Browser caching

Enthousiasme

In de vorm van een goede en enthousiaste samenwerking kan er in een jaar tijd veel gerealiseerd worden. Wil je meer weten over het inzetten van de juiste tools voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.


Bekijk hier het resultaat: www.vanijmeren.nl

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: