Menu
Sluiten
Google Partner
  •  Content
  •  

Teksten schrijven

Op jouw site of shop wil je mensen overtuigen om met je in contact te komen, een aanvraag te doen, iets te bestellen of lid te worden van de mailinglist. Het schrijven van een juiste tekst komt neer op details, dat zal iedere tekstschrijver beamen. Er is eindeloos veel over te vertellen en vanzelfsprekend doen wij dat ook graag voor jou. In dit kennisartikel geven we je wat handige tips mee.

Afbeelding

Leef je in

Stel jezelf altijd de vraag: voor wie schrijf ik deze tekst? Leef je in jouw doelgroep en schrijf op begrijpelijk wijze voor je klanten. Jij bent immers de specialist. Toch ben je snel geneigd om te verzanden in vaktermen of wil je te snel gaan. Stel je bezoekers op 't gemak en geef ze het gevoel dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. 

Afbeelding

Content = King

Met welke vragen zitten jouw bezoekers? Probeer relevante vragen te beantwoorden in jouw teksten en stel de bezoeker centraal. Een antwoord is fijn voor je bezoeker en ook prettig voor jouw SEO (vindbaarheid). Wat rest is een krachtige en relevante tekst waar de bezoeker écht iets aan heeft. Enne, Google zal je beslist belonen! 

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: