Menu
Sluiten
Google Partner
  •  PHP Benelux Conferentie
  •  

PHP Benelux Conferentie 2020

Op 24 & 25 januari 2020 bezocht het development team van van Suilichem Communicatie de PHP Benelux Conferentie. Er werd weer heel wat inspiratie opgedaan op de PHPBenelux Conference 2020 in Antwerpen. Het was zoals altijd een rijkgevuld programma: praktische tutorials op vrijdagvoormiddag, en interessante presentaties in de namiddag en de hele zaterdag. 

Afbeelding

Sessies

De tutorials brachten heel concrete tips om bepaalde problemen aan te pakken. De lijst met de onderwerpen deed ons development watertanden.

Afbeelding

Leerzaam

Zeer interessante onderwerpen en de sfeer zat er goed in, de opgedane kennis wordt uiteraard weer toegepast in onze uitdagende projecten. Ons development kan je er alles over vertellen. 

 

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: