Menu
Sluiten
Google Partner
  •  Adverteren via Facebook
  •  

Adverteren via Facebook

Adverteren op Facebook is hot. Als we ook maar even op het sociaal platform scrollen, dan zien we meteen talloze gesponsorde berichten. Het is dan ook een heel handig hulpmiddel om vrij eenvoudig met een wel heel groot doelpubliek in contact te komen. De kracht van social media mag hierbij niet onderschat worden: ongeveer 20% van de tijd die smartphonegebruikers aan applicaties besteden, doen ze dat bij Facebook. Wat de voordelen ervan zijn en wat adverteren op Facebook kost? Wij leggen het je graag uit. 

Afbeelding

Wat mag adverteren op Facebook kosten?

Zoals eerder gezegd is Facebook in de eerste plaats een sociaal mediaplatform die door ruim 2 miljard gebruikers maandelijks wordt geraadpleegd. Het is dan ook dé plaats bij uitstek om snel en eenvoudig een ruim doelpubliek te bereiken. Bovendien helpt het ook om vrij goedkoop een doorlopend bereik te hebben: personen die berichten liken of delen zorgen ervoor dat je een nog groter bereik hebt dan je via het betaalprogramma voor ogen had. Adverteren via Facebook, het is lang niet voor iedereen weggelegd. Beginnende adverteerders hebben vaak geen idee hoe ze hun boodschappen het best targetten en gaan dan maar voor een heel algemeen doelpubliek. De ROI daarvan ligt over het algemeen zeer laag. Ook hun boodschap trekt soms te weinig aandacht en weet het doelpubliek onvoldoende te bekoren. 

Verder is Facebook een 'slim' systeem. Aangezien we zoveel tijd besteden op Facebook, weet Facebook heel veel over zijn gebruikers. Gaande van het opleidingsniveau tot interesses en consumentengedrag: het is heel eenvoudig om jouw doelpubliek te targetten. Wil je een advertentie toespitsen op ondernemers? Dat kan. Enkel binnen de leeftijdscategorie 45-55? Ook geen probleem. Voor marketeers die weten welk doelpubliek het best past bij een specifiek promotieplan is dat dan ook een heus voordeel. 

Afbeelding

Reclame maken op Facebook uitbesteden?

Reclame maken op Facebook laat je dan ook beter doen door een echte expert. Zo'n expert weet hoe hij een doelpubliek zo efficiënt mogelijk kan bereiken en hoe hij de boodschap het best kan overbrengen. Adverteren via Facebook, dat wordt zo een stuk efficiënter. Wil je graag weten wat Van Suilichem kan betekenen voor jouw Facebook-campagnes? Hoe wij werken en welke resultaten wij nastreven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

coffee

Kop koffie?

Kennis, ervaring, goede service en korte lijnen. Allemaal belangrijk. Maar volgens ons moet het eerst persoonlijk lekker klikken. Zakelijk is goed, maar het mag ook best gezellig zijn. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een kop koffie - theedrinkers zijn ook welkom - en een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens.

ons bij u
Bedankt voor uw aanmelding.
Er is een mail gestuurd naar: